Így néz ki Amal Clooney két hónappal az ikrek születése után - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Frvi, Mavi -
George Clooney Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amal Clooney kicsivel több mint két hónapja adott életet az ikreinek, és máris úgy néz ki, mint egy bombázó, egy meglehetősen fáradt bombázó!

George Clooney két hónapja lett apa, ráadásul egyből kétszeres, felesége ugyanis ikreknek adott életet június elején. A pár azóta nem nagyon mutatkozott a nyilvánosság előtt, ami érthető, hiszen friss szülőkként biztosan akadt dolguk bőven. Mostanában azonban már kimozdulnak, és persze nem ússzák meg a lesifotósokat sem, akik igyekeznek megörökíteni minden pillanatukat, amit a szabad levegőn töltenek.

Amal és George két hónappal az ikreik születése után Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Frvi, Mavi

Amalt és George-ot egy kis teniszezés után örökítették meg, és egyszerűen elképesztő, hogy az ügyvédnő milyen jó formában van. Egyáltalán nem látszik rajta, hogy nemrég ikreknek adott életet, bár az azért feltűnő, hogy mindketten meglehetősen fáradtak.

Vad angyal, Sonadoras, Paula és Paulina - A legerősebb szappanopera-kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-szappanopera-kviz.htmlA 90-es években egy ország magolhatta be délutánonként az összes Dél-Amerikai keresztnevet. Gonosz földbirtokos, megvakult árva, elmebeteg szépség, jóságos - lehetőleg viskóban lakó - nagyanyó, és persze kisbaba szinte minden sorozatban volt. A kérdés csak az, hogy mennyire emlékszel még ezekre a délutáni szappanoperákra. Tedd próbára a tudásodat a kvízünkkel, ha pedig újra néznéd őket, akkor kapcsolj az Izaura TV-re, ahol újra támad a Paula és Paulina, az Esmeralda, a Titkok és szerelmek és a Vad angyal is. TV + SztárokOrigoSzilágyi Istvánt hiába verte össze a fia, minden pénzét ráköltihttp://www.life.hu/sztarok/20170821-minden-penzet-fiara-kolti-szilagyi-istvan.htmlSzilágyi Istvánt csúnyán összeverte a fia, aki ezért jelenleg is börtönben van. A színész és felesége azonban aggódnak gyermekükért, hazavárják és minden pénzüket ráköltik. TV + Sztárok--Lorena Rae német modell Leonardo DiCaprio új barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170821-lorena-rae-leonardo-dicaprio-uj-baratnoje.htmlMájusban röppent fel a hír, hogy Leonardo DiCaprio és a híres modell, Nina Agdal egy év után szakítottak. A színésznek azonban máris új barátnője van. TV + SztárokOrigoVisszavonul II. Erzsébet?http://www.life.hu/sztarok/20170821-visszavonul-ii-erzsebe.htmlA 91 éves Erzsébet királynő már nagyon régóta van a trónon, nem meglepő, hogy sokan a visszavonulásáról pletykálnak főleg, miután a férje is leköszönt már. TV + Sztárok--Férjhez ment a magyar Európa-bajnok vízilabdás, Csabai Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20170821-ferjhez-ment-a-magyar-europa-bajnok-vizilabdas-csabai-dora.htmlBekötötték Csabai Dóra válogatott vízilabdázó fejét. A hétvégén, Visegrádon volt az esküvő. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÁrpa Attila nőket molesztáló bringásokat fenyegetett meghttp://www.life.hu/sztarok/20170821-arpa-attila-noket-molesztalo-bicikliseket-fenyegetett-meg.htmlÁrpa Attila hihetetlenül megharagudott a bringásokra, de nem azért, mert elévágtak volna az utcán, hanem azért, mert felháborító dolgot tettek: nők molesztálása miatt fenyegette meg a kerékpárosokat a rendező. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.