Kelsey McEwen időjós élő adásban osztott ki mindenkit, mert gusztustalannak nevezték - Videó!

Forrás: Twitter/Your Morning -
videó időjós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ruhája miatt gusztustalannak nevezték a várandós időjárás-jelentőt, aki elő adásban osztott ki minden gyűlölködőt. Szinte levegőt sem vett, annyira dühös volt.

Maga is elismerte, hogy nagyon felment benne a pumpa egy poszt miatt, amit neki címeztek. A 34 hetes terhes Kelsey McEwen még mindig dolgozik, reggelente a várható időjárásról tájékoztatja a nézőket a Your Morning című műsorban, de olyan kritikát kapott, amire egyáltalán nem számított. Valaki ugyanis Twitteren nevezte gusztustalannak a műsorvezetőt, amiért várandósan szűk ruhát visel.

Kelsey McEwen időjós élő adásban osztott ki mindenkit Forrás: Twitter/Your Morning

A nő ahelyett, hogy figyelmen kívül hagyta a posztot, inkább felemelte a szavát a gyűlölködőkkel szemben, olyan hévvel, hogy a másik két műsorvezető még csak meg sem tudottt szólalni. Nagyon felbőszítette magát az időjós, amit később ő maga is elismert, de a véleményét fenntartja: nem ő gusztustalan, vagy az akinek más a bőre, az öltözéke, vagy éppen a haja, hanem az, aki szerint ez nem elfogadható!

Vad angyal, Sonadoras, Paula és Paulina - A legerősebb szappanopera-kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-szappanopera-kviz.htmlA 90-es években egy ország magolhatta be délutánonként az összes Dél-Amerikai keresztnevet. Gonosz földbirtokos, megvakult árva, elmebeteg szépség, jóságos - lehetőleg viskóban lakó - nagyanyó, és persze kisbaba szinte minden sorozatban volt. A kérdés csak az, hogy mennyire emlékszel még ezekre a délutáni szappanoperákra. Tedd próbára a tudásodat a kvízünkkel, ha pedig újra néznéd őket, akkor kapcsolj az Izaura TV-re, ahol újra támad a Paula és Paulina, az Esmeralda, a Titkok és szerelmek és a Vad angyal is. TV + SztárokOrigoDiana hercegnő nem is volt szerelmes szeretőjébe, Dodi Fayedbehttp://www.life.hu/sztarok/20170821-diana-hercegno-nem-is-volt-szerelmes-szeretojebe.htmlHiába telt már el lassan 20 év Diana halál óta, naponta derülnek ki újabb részletek a hercegnőről. Egykori tanácsadója szerint például Diana nem volt szerelmes a szeretőjébe, csupán egy kellemes nyarat akart. TV + Sztárok--Szilágyi Istvánt hiába verte össze a fia, minden pénzét ráköltihttp://www.life.hu/sztarok/20170821-minden-penzet-fiara-kolti-szilagyi-istvan.htmlSzilágyi Istvánt csúnyán összeverte a fia, aki ezért jelenleg is börtönben van. A színész és felesége azonban aggódnak gyermekükért, hazavárják és minden pénzüket ráköltik. TV + Sztárok--Lorena Rae német modell Leonardo DiCaprio új barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170821-lorena-rae-leonardo-dicaprio-uj-baratnoje.htmlMájusban röppent fel a hír, hogy Leonardo DiCaprio és a híres modell, Nina Agdal egy év után szakítottak. A színésznek azonban máris új barátnője van. TV + SztárokOrigoVisszavonul II. Erzsébet?http://www.life.hu/sztarok/20170821-visszavonul-ii-erzsebe.htmlA 91 éves Erzsébet királynő már nagyon régóta van a trónon, nem meglepő, hogy sokan a visszavonulásáról pletykálnak főleg, miután a férje is leköszönt már. TV + Sztárok--Férjhez ment a magyar Európa-bajnok vízilabdás, Csabai Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20170821-ferjhez-ment-a-magyar-europa-bajnok-vizilabdas-csabai-dora.htmlBekötötték Csabai Dóra válogatott vízilabdázó fejét. A hétvégén, Visegrádon volt az esküvő. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.