Megszólalt egy szemtanú Diana balesetéről: meg lehetett volna menteni

Forrás: Northfoto -
halál Diana hercegnő autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 évig hallgatott Stanlee Culbreat, az ügyvéd, aki szemtanúja volt a tragikus baleset utáni perceknek. Állítja, az elejétől fogva úgy érezte, valami nincsen rendben azzal, ahogy a helyzetet a mentők és a rendőrség kezelte, pedig akkor még nem is tudta, ki ül az autóban.

Csaknem 20 évvel ezelőtt, tragikus balesetben hunyt el Diana hercegnő, de a karambol körülményei még most sem egészen tisztázottak. Stanlee Culbreat szemtanú először beszél arról, hogy mit látott a baleset helyszínén, ő ugyanis az egyike azoknak, akik ott voltak a végzetes estén. A barátjával taxiztak éppen, amikor meglátták az égő limuzint. Az autóban ülők segítségére siettek, miután hívták a mentőket és a rendőrséget, de az ügyvéd úgy érezte, nem kezelik megfelelően az esetet, pedig ő akkor még nem is tudta, ki ül az autóban.

Még élhetett volna Diana hercegnő Forrás: Northfoto

20 év múltán még inkább megkérdőjelezem, hogy ez valóban baleset volt-e.

Mirrornak

Diana hercegnő halála: a sofőr apja álltja, meggyilkolták a hercegnőt!


Diana hercegnő, a szeretője és az autó sofőrje is meghalt a 20 évvel ezelőtti tragikus balesetben. Vagy mégsem baleset volt? Az autót vezető Henri Paul apja szerint a hercegnőt meggyilkolták, a fia pedig csak járulékos veszteség volt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Vad angyal, Sonadoras, Paula és Paulina - A legerősebb szappanopera-kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-szappanopera-kviz.htmlA 90-es években egy ország magolhatta be délutánonként az összes Dél-Amerikai keresztnevet. Gonosz földbirtokos, megvakult árva, elmebeteg szépség, jóságos - lehetőleg viskóban lakó - nagyanyó, és persze kisbaba szinte minden sorozatban volt. A kérdés csak az, hogy mennyire emlékszel még ezekre a délutáni szappanoperákra. Tedd próbára a tudásodat a kvízünkkel, ha pedig újra néznéd őket, akkor kapcsolj az Izaura TV-re, ahol újra támad a Paula és Paulina, az Esmeralda, a Titkok és szerelmek és a Vad angyal is. TV + SztárokOrigoEzek voltak a Pappa Pia forgatásának legjobb pillanataihttp://www.life.hu/sztarok/20170821-a-pappa-pia-forgatasanak-legjobb-pillanatai.htmlA napokban került a mozivásznakra a Pappa Pia, ami egy könnyű, nyári, zenés, szórakoztató, magyar film. A szereplők közül Szabó Kimmel Tamás, Nagy Feró, Kováts Vera és Miller Dávid meséltek szerepükről és a forgatások legemlékezetesebb pillanatairól.TV + SztárokOrigoPerre készül Szorcsik Viki színésznő: kirúgták az RTL Klub műsorábólhttp://www.life.hu/sztarok/20170821-perre-keszul-szorcsik-viki-szineszno-kirugta-az-rtl-klub-musorabol.htmlA Jóban Rosszban korábbi színésznője, Szorcsik Viki összerúgta a port főnőkével. Az Év hotele című műsorban dolgozott Viki, de nem kapta meg időben a fizetését, ezért nem jelent meg a forgatáson. E-mailben rúgták ki. TV + SztárokOrigoFotókon a Paula és Paulina két főszereplője, Fernando Colunga és Gabriela Spanic - így néznek ki most!http://www.life.hu/sztarok/20170820-fotokon-a-paula-es-paulina-ket-foszereploje-fernando-colunga-es-gabriela-spanic.htmlKi ne emlékezne még a latin szappanoperák egyik legsikeresebb sorozatára a Paula és Paulinára? Most megmutatjuk, hogy néz ki a két főszereplő hosszú évekkel a forgatás után.TV + SztárokOrigoKiszel Tünde lánya, Donatella szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170820-kiszel-tunde-lanya-donatetta-szerelmes.htmlVilághírű zenészbe szeretett bele a naptárdíva kamaszlánya, Donatella. Az érzés úgy tűnik, kölcsönös. TV + SztárokOrigoPumped Gabo nagyon lefogyotthttp://www.life.hu/sztarok/20170820-pumped-gabo-sokat-fogyott-nem-onmaga.htmlPumped Gabót a Balaton Soundon ismerhette meg az ország, amikor egy apró sortban táncolgatott a beach-en. A sztár nagyon hiú, így csak akkor megy emberek közé, ha tökéletesen néz ki. Ezúttal azonban nem elégedett magával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.