Perre készül Szorcsik Viki színésznő: kirúgták az RTL Klub műsorából

Forrás: Fem3 -
Év hotele Jóban Rosszban Szorcsik Viki RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban korábbi színésznője, Szorcsik Viki összerúgta a port főnőkével. Az Év hotele című műsorban dolgozott Viki, de nem kapta meg időben a fizetését, ezért nem jelent meg a forgatáson. E-mailben rúgták ki. 

A Bors információi szerint az is közerjátszott a színésznő elbocsátásában, hogy határozottam lépett fel a műsor producerével szemben, ha úgy érezte, igazságtalanság éri.

"Előfordult, hogy Viki nélkül forgattunk vidéken, mert egész egyszerűen közölte, amíg nem fizeti ki neki a produkció a majd' kéthavi tartozását, nem hajlandó dolgozni. Így történt meg, hogy vele utólag kellett felvennünk a műsorhoz jeleneteket. Szerződése is csak akkor lett, amikor kijelentette, befejezte, nem forgat, ha nem kap szerződést. De nem csak neki, hanem a produkció más munkatársainak is voltak gondjai a kifizetésekkel. Előfordult, hogy 12-14 órát forgattunk, menet közben is többen leléptek, mert nem tudtak együtt dolgozni a menedzsmenttel. Már most vannak többen, akik állítólag perelnek. Olyanok is, akik állítólag úgy kerültek képernyőre, hogy nem adtak erre engedélyt" - nyilatkozta a lap informátora.

Szorcsik Vikit kirúgták az Év hotele című műsorból Forrás: Fem3


A Bors úgy tudja, hogy Viki feladatait Pataki Zita vállalta el, és a színésznő bérének mindössze a felét kérte.

A lap megkereste Szorcsik Vikit is, aki szűkszavúan nyilatkozott:
"A szerződésemet a nyaralásom alatt, e-mailben mondták fel, úgy, hogy az őszre természetesen már nem vállaltam színházi munkákat a produkció miatt. Valóban tartoznak nekem, az első fizetésem hónapokkal később, akkor kaptam meg, amikor közöltem, felmondok, ha ez így folytatódik. Minden másról majd a bíróságon beszélek."

Vad angyal, Sonadoras, Paula és Paulina - A legerősebb szappanopera-kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-szappanopera-kviz.htmlA 90-es években egy ország magolhatta be délutánonként az összes Dél-Amerikai keresztnevet. Gonosz földbirtokos, megvakult árva, elmebeteg szépség, jóságos - lehetőleg viskóban lakó - nagyanyó, és persze kisbaba szinte minden sorozatban volt. A kérdés csak az, hogy mennyire emlékszel még ezekre a délutáni szappanoperákra. Tedd próbára a tudásodat a kvízünkkel, ha pedig újra néznéd őket, akkor kapcsolj az Izaura TV-re, ahol újra támad a Paula és Paulina, az Esmeralda, a Titkok és szerelmek és a Vad angyal is. TV + SztárokOrigoAugusztus 20: Robbie Williams gyerekeivel nézte meg a budapesti tűzijátékothttp://www.life.hu/sztarok/20170821-augusztus-20-robbie-williiams-gyerekeivel-nezte-meg-a-budapesti-tuzijatekot.htmlSzerdán lép fel a Groupama Arénában Robbie Williams, de már most itt van Budapesten. TV + SztárokOrigoFotókon a Paula és Paulina két főszereplője, Fernando Colunga és Gabriela Spanic - így néznek ki most!http://www.life.hu/sztarok/20170820-fotokon-a-paula-es-paulina-ket-foszereploje-fernando-colunga-es-gabriela-spanic.htmlKi ne emlékezne még a latin szappanoperák egyik legsikeresebb sorozatára a Paula és Paulinára? Most megmutatjuk, hogy néz ki a két főszereplő hosszú évekkel a forgatás után.TV + SztárokOrigoElhunyt Sir Bruce Forsyth brit tévéshttp://www.life.hu/sztarok/20170820-elhunyt-sir-bruce-forsyth-brit-teveslegenda.htmlA televíziós tüdőgyulladásban halt meg. 89 éves volt. TV + Sztárok--Emléktárgyak és relikviák kerültek elő Elvis Presley titkárnőjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170820-relikviak-kerultek-elo-elvis-presley-titkarnojetol.htmlA 40 éve elhunyt Elvis Presley életét a mai napig hihetetlen érdeklődés övezi. Az egykori rajongói a mai napig figyelemmel kísérik, ami a Királlyal kapcsolatos, legyenek azok még soha nem hallott pletykák vagy tárgyak, amelyek az énekes birtokában voltak. TV + SztárokAFPKiszel Tünde lánya, Donatella szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170820-kiszel-tunde-lanya-donatetta-szerelmes.htmlVilághírű zenészbe szeretett bele a naptárdíva kamaszlánya, Donatella. Az érzés úgy tűnik, kölcsönös. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.