Sosem látott fotó Katalin hercegnő és Vilmos herceg esküvőjéről

esküvő fotó Katalin hercegnő Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem vitás, hogy 2011-ben az év eseménye volt Vilmos herceg és Katalin esküvője. A sajtót bejárták a fotók, amiket már már jól ismerünk. Most azoban felbukkant egy kép a menyasszonyról, ami a színfalak mögött készült. 

Ezt a fotót eddig valószínűleg csak a királyi család tagjai láthatták. A kép az esküvő és a fogadás között készülhetett és szinte biztos, hogy erre a folyosóra csak meghívott vendégek juthattak be.

A behind-the-scenes photograph from the wedding! I believe this was taken between the wedding and the reception

Kate Middleton (@duchesskatephotos) által megosztott bejegyzés,


Katalin egészen elbüvőlő a fotón. Arca piros az izgalomtól, egyértelmű, hogy nagyon boldog.

Vad angyal, Sonadoras, Paula és Paulina - A legerősebb szappanopera-kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-szappanopera-kviz.htmlA 90-es években egy ország magolhatta be délutánonként az összes Dél-Amerikai keresztnevet. Gonosz földbirtokos, megvakult árva, elmebeteg szépség, jóságos - lehetőleg viskóban lakó - nagyanyó, és persze kisbaba szinte minden sorozatban volt. A kérdés csak az, hogy mennyire emlékszel még ezekre a délutáni szappanoperákra. Tedd próbára a tudásodat a kvízünkkel, ha pedig újra néznéd őket, akkor kapcsolj az Izaura TV-re, ahol újra támad a Paula és Paulina, az Esmeralda, a Titkok és szerelmek és a Vad angyal is. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsát ezzel lepték meg gyermekei születésnapja alkalmából - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170821-demcsak-zsuzsat-ezzel-leptek-meg-gyermekei-szuletesnapja-alkalmabol.htmlDemcsák Zsuzsa betöltötte a 39. életévét, a gyermekei pedig nagy meglepetéssel készültek a számára. A műsorvezetőbel madarat lehetett volna fogatni örömében. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina barátjának, Csutinak meghalt a nagypapája http://www.life.hu/sztarok/20170821-kulcsar-edina-baratjanak-csutinak-meghalt-a-nagypapaja.htmlSzörnyű tragédiával zárult Kulcsár Edina és Csuti nyaralása: itthonról borzalmas híreket kaptak. Kiderült, hogy Csuti nagypapája meghalt. TV + SztárokOrigoMa este dupla résszel startol a Pumpedék második évadahttp://www.life.hu/sztarok/20170821-dupla-resszel-startol-a-pumpedek-masodik-evada.htmlPumped Gabóék visszatérnek az RTL Spike képernyőjére. A fesztiváltáncáról elhíresült bulikirály és barátai ezúttal a Balaton partján próbálják meglelni azt, ami megváltoztathatja az életüket.TV + Sztárok--Így néz ki Amal Clooney két hónappal az ikrek születése után - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170821-igy-nez-ki-amal-clooney-ket-honappal-az-ikrek-szuletese-utan.htmlAmal Clooney kicsivel több mint két hónapja adott életet az ikreinek, és máris úgy néz ki, mint egy bombázó, egy meglehetősen fáradt bombázó! TV + Sztárok--Ma este dupla résszel startol a Pumpedék második évadahttp://www.life.hu/sztarok/20170821-dupla-resszel-startol-a-pumpedek-masodik-evada.htmlPumped Gabóék visszatérnek az RTL Spike képernyőjére. A fesztiváltáncáról elhíresült bulikirály és barátai ezúttal a Balaton partján próbálják meglelni azt, ami megváltoztathatja az életüket.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.