Bea asszony milliós étkészletét lefoglalhatja a NAV!

Forrás: Facebook/Gáspár Bea -
étkészlet Bea asszony NAV Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike ellen indított a NAV eljárást, de a helyzet az egész családot érinti. Bea asszony nyereménye is veszélyben volt, amit a Konyhafőnökben kapott, ezúttal pedig az étkészlete forog kockán: a körülbelül másfél millió forintot érő Zsolnay porcelánokat is lefoglalhatja a hatóság.

Költségvetési csalás és sikkasztás miatt nyomoz a NAV Győzike ellen, a családfő helyzete pedig mindenkire kihat, természetesen a gyerekekre és Bea asszonyra is, aki megpróbál érvényesülni a férje nélkül, és nagyon jól csinálja. Az egész országnak megmutatta már, hogy mit tud a konyhában, nem váletlenül nyerte meg a Konyhafőnök VIP kiadását. A nyereménye azonban veszélybe került férje miatt, most pedig a Zsolnay étkészlet forog kockán.

Viheti a NAV Bea asszony milliós étkészletét Forrás: Facebook/Gáspár Bea

A minap ugyanis Bea asszony közzétett egy fotót, amin nem is egy híres porcelánkészlettel pózol. Állítólag szponzoroktól kapta a család, ugyan erről a Zsolnay Manufaktúra kommunikációs vezetője mit sem tud.

Cégünk nem állt és jelenleg sem áll semmilyen szerződésben Gáspár Beával. Nincs közünk a képeken látható készletekhez.

Riposttal
"Amennyiben vélelmezhető, hogy az adóhatósági eljárás alá vont személy vagy személyek tulajdonát képezi bármilyen nagyobb értékű vagyontárgy, az lefoglalható"

Fogházba került az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170822-foghazba-kerult-az-ejjel-nappal-budapest-egykori-sztarja.htmlFogházba került az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja hetekkel ezelőtt, a hónap végén engedhetik ki a férfit. TV + SztárokThinkstockNem akar újra összejönni Sarka Katával Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170822-nem-akar-mar-ujra-osszejonni-sarka-kataval-hajdu-peter.htmlBár újra szingli, nem fordul meg a fejében, hogy újra egy család legyenek Sarka Katával. TV + Sztárok--Meseszép kikötőből élőzött Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20170822-meseszep-kikotobol-posztolt-elozott-schobert-norbert.htmlSchobert Norbi úgy véli, hogy a magyar emberek egy részére jellemző, hogy irigykedik a másikra. Ennek apropóján megmutatta, mi számít szerinte gazdagságnak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzakított Xantus Barbarahttp://www.life.hu/sztarok/20170822-szakitott-xantus-barbara-szineszno.htmlA Szurdi Miklóssal történt válása után évekig nem élt párkapcsolatban Xantus Barbara, majd két évvel ezelőtt egymásba szerettek egy férfival. Ám úgy tűnik, most a kapcsolatnak vége, legalábbis a színésznő a Facebookon a kapcsolati státuszát bonyolultra változtatta, és meg is szólalt az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Hajdú Péter most nem ismerkedikhttp://www.life.hu/sztarok/20170822-hajdu-peter-most-nem-ismerkedik-senkivel.htmlMagánéletéről kérdezték az RTL Klub Reggelijében Hajdú Pétert. Peller Anna, nem kertelt, és a tévés Sarka Katával való válására is rékérdezett, és arra is kíváncsi volt, mi van most a nőkkel. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSosem látott fotó Katalin hercegnő és Vilmos herceg esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170821-sosem-latott-foton-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-eskuvoje.htmlNem vitás, hogy 2011-ben az év eseménye volt Vilmos herceg és Katalin esküvője. A sajtót bejárták a fotók, amiket már már jól ismerünk. Most azoban felbukkant egy kép a menyasszonyról, ami a színfalak mögött készült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.