Pilát Gábor Gájer Bálint megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gájer Bálint a hazai swing koronázatlan királya meglepő őszinteséggel vallott Pilát Gábornak interjújában: megcsalta menyasszonyát, akivel hamarosan oltár elé állnak...

A Voice egykori felfedezettje kendőzetlenül beszélgetett Pilát Gábor életvezetési coach- csal. Elárulta, hogyan indult a karrierje, miért menedzseli saját magát. De ettől még sokkal érdekesebb információkat is elárult:

megcsalta leendő feleségét, akit hamarosan oltár elé fog vezetni.

4 éve vannak együtt a szerelmesek, ám nem volt mindig ennyire felhőtlen a kapcsolatuk, mint most. Egyszer előfordult, hogy az énekes életébe belépett egy harmadik személy, ami csak sokkal később, egy év múlva derült ki.

Szerencsére ez már a múlt, sikeresen túl vannak a problémákon és csak a közös jövőbe tekintenek.

Sarka Kata Robert Wisdommal fotózkodott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170823-sarka-kata-robert-wisdommal-fotozkodott.htmlSarka Kata néhány perce osztotta meg közösségi oldalán a jó hírt: egy világsztár mellett ebédelt.TV + SztárokOrigoEz volt Diana hercegné utolsó mondatahttp://www.life.hu/sztarok/20170823-diana-hercegne-utolso-mondata.htmlAugusztus 31-én lesz 20 éve annak, hogy a szívek királynője, Diana hercegné súlyos autóbalesetben életét vesztette. Évfordulója közeledtével számos eddig féltve őrzött titok derült ki..TV + Sztárok--Bódi Sylvi megmutatta, mekkorát nőtt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170823-bodi-sylvi-foton-mutatta-meg-mekkorat-nott.htmlBódi Sylvi döbbenetes dolgot mutatott meg közösségi oldalán: nem fér bele a ruháiba...TV + SztárokOrigoHujber Feri drogfogyasztásáról vallott: mindennap szív füvet!http://www.life.hu/sztarok/20170823-hujber-feri-drogfogyasztasarol-vallott-mindennap-sziv-fuvet.htmlHujber Feri botrányaitól hangos a sajtó egy ideje, legutóbb kábítószer birtoklásáról írtak a lapok. A színész ezt nem is tagadja sőt, büszkén tette közzé Facebook-oldalán, hogy mindennap szív! TV + SztárokFotó: Szabó Balázs - OrigoA Survivor két versenyzője elárulta, mi volt a legnehezebb a műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170823-a-survivor-ket-versenyzoje-titkokat-arult-el.htmlAz RTL Klubon pár napon belül veszi kezdetét a Survivor, az egyik legkeményebb túlélő show. A szereplők pedig elárultak egy-két titkot arról, mi volt számukra a legnagyobb megpróbáltatás. TV + Sztárok--Megvannak az új Sztárban sztár szereplői!http://www.life.hu/sztarok/20170823-megvannak-az-uj-sztarban-sztar-szereplo.htmlA TV2 sikerműsora szeptembertől újra elindul, a Sztárban sztár a szokásos módon vasárnap esténként jelentkezik majd. Már meg is vannak az énekesek! TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.