Tiger Woods meztelen fotói kerültek ki a világhálóra

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Donald Miralle -
Tiger Woods hackertámadás meztelen fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tiger Woods tajtékzik, ugyanis állítása szerint, privát telefonjából lopták el meztelen képét és tették fel a világhálóra.

A sztárportoló ügyvédei már megtették a szükséges jogi lépéseket az ügyben és azt üzenték, mindent megetsznek annak érdekében, hogy lekerüljenek a képek illetve a tettes alaposan megbűnhődjön. Woods azt állította, privát telefonjáról lopták le a meztelen képet, ám egyesek szerint szeretőjének, Lindes Vonnak küldte az erotikus fotót, és a nő telefonját törték fel. Egyelőre nem tudni, mi az igazság -írja a TMZ.

Tiger Woods meztelen képei kerültek fel a világhálóra Forrás: AFP/2017 Getty Images/Donald Miralle

Nem a sportoló volt az első, akinek meztelen képei bejárták a világsajtót. Jennifer Lawrence, Miley Cyrus és Kristen Steward is pórult jártak már.

Horváth Éva ezért tette ki pasiját - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170823-horvath-eva-kitette-a-pasijat-ezert-video.htmlHorváth Éva elárulta, miért szakított pasijával.TV + Sztárok--Nem vette át a bírósági végzést Hujber Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20170823-hujber-nem-vette-at-a-birosagi-vegzest.htmlNéhány hónappal ezelőtt Hujber Ferire saját felesége hívta ki a rendőröket. Kiderült, nem először került sor ilyen jellegű családi perpatvarra. Kényszerítés gyanúja miatt kezdett el nyomozni a rendőrség, ám végül kábítószer birtoklásának vétsége lett a vád... TV + Sztárok--Istenes Bence nagyon lefogyotthttp://www.life.hu/sztarok/20170822-istenes-bence-nagyon-lefogyott-a-survivor-forgatasan.htmlRengeteget fogyott Istenes Bence, mióta eltűnt a képernyőről. Most, hogy a Survivor kapcsán ismét felbukkan, elárulta fogyásának okát, valamint az új műsor kulisszáiba is beavatta a Life.hu-t. TV + Sztárok--Ismerd meg az RTL Klub túlélőshow-jának, a Survivornak a játékosaithttp://www.life.hu/sztarok/20170822-ismerd-meg-az-rtl-klub-tuleloshow-janak-survivornak-jatekosait.htmlNemsokára érdemes lesz újra a tévéképernyők elé ülni, hiszen egy olyan műsor veszi kezdetét a közel jövőben, amely világszerte hatalmas sikereknek örvend. Ez a műsor pedig nem más, mint a Survivor, amelyek szereplői közül négyet most meg is ismerhetünk. TV + SztárokOrigoKiderült, miért viselt egyszerre két karórát Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20170822-kiderult-miert-viselt-egyszerre-ket-karorat-diana-hercegno.htmlDiana 1981 júliusában úgy szurkolt a lovaspólóban leendő férjének, Károlynak, hogy két karórát viselt. Sokáig senki sem értette, miért, de most kiderült. TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági évfordulójukat ünneplik - Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170822-hosszu-katinka-es-shane-tusup-hazassagi-evfordulojukat-unneplik.htmlHosszú Katinka és Shane jól megérdemelt nyaralásukat töltik, és ott érte őket a házassági évfordulójuk is. Nézd meg, hogy ünnepelt a pár! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.