Kiderült, Majka miért nem veszi feleségül Hajnit

Forrás: Dundika hivatalos Facebook oldala -
házasság Majoros Hajnalka Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két közös gyermek után sem sürgeti az esküvőt Majka és Hajni, kapcsolatukat a mai napig nem tették hivatalossá. Végre azonban kiderült, hogy Majka miért nem vette még feleségül Dundikát.

Már régóta Majka nevét viseli Hajni, de hivatalosan még nem a felesége. A rapper és társa már nagyon régóta együtt vannak, két közös gyermekük is született, de a házasság még mindig nem történt meg. Persze Hajni már nagyon várja azt a pillanatot, amikor végre kimondhatja szerelmének a boldogító igent, de Majkát egyáltalán nem érdekli a házasság kérdése.

Majka nem veszi el Dundikát, legalábbis egyelőre Forrás: Dundika hivatalos Facebook oldala

A hot! Magazin egy bennfentesre hivatkozva azt írja, hogy a rapper egyszerűen még nem készült fel a házassággal járó elköteleződésre. Egyrészt azért, mert elvált szülők gyermekeként nőtt fel, másrészt pedig úgy gondolja, hogy papírok nélkül is lehet boldogan élni egymás mellett. Azt pedig korábban már a Micsoda Nők!-ben is bevallotta, hogy a férfiak összerezzennek a házasság szó hallatán.

Nyilvánvalóan egy férfinak sokkal nagyobb a szabadságvágya.

Az eljegyzés már megtörtént!

Sokáig úgy tűnt, hogy Majka sosem fogja igába hajtani a fejét, ám az apaság megváltoztatta. Az ózdi rapper szeptemberben, párja születésnapján eljegyezte Dundikát. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Nyári Dia nem érzi tabutémának a szexethttp://www.life.hu/sztarok/20170824-nem-erzi-tabutemanak-a-szexet-nyari-dia.htmlA szépséges színésznő szerint a szexualitásról és a szexről nagyon fontos beszélni: barátaival és a szerelmével is rendszeresen kivesézik ezt a témát. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoEnnyi pénzből tud megélni Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20170824-stohl-andras-ennyi-penzbol-tud-megelni.htmlStohl András ha akarna se tudna több helyen dolgzoni, de szüksége is van a sok munkára, és az ezzel járó fizetésekre: elárulta ugyanis, mennyi pénzből tud megélni egy hónapban! TV + SztárokFotó: Dudás Szabolcs - OrigoOszter Sándor építkezik, a diósjenői lakosok pedig rettegnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170824-oszter-sandor-epitkezik-a-diosjenoi-lakosok-pedig-rettegnek.htmlOszter Sándor tórendszert építtet diósjenői birtokára, a helyiek pedig attól félnek, a színész tönkreteszi ezzel a gyönyörű környezetet. Tartanak a belvíztől és az apadástól is, a munkagépektől pedig nem tudnak pihenni, dolgozni. TV + Sztárok--Kovács Patrícia szakításáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20170824-kovacs-patricia-szakitasarol-vallott.htmlA közelmúltban közösségi oldalán tudatta a tehetséges magyar színésznő, hogy férjével, Péterrel való kapcsolata a végéhez ért. Akkor türelmet kért mindenkitől, most azonban vallott a szakítással kapcsolatban. TV + SztárokOrigoTalán Attila, az egykori Megasztáros egyre nagyobb sztár Németországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170824-talan-attila-egyre-nagyobb-sztar-nemetorszagban.htmlA Megasztár hatodik szériájában tűnt fel Talán Attila, aki a harmadik helyezést érte el, ezzel együtt a legjobb férfi előadó lett. Az énekes az itthoni sikerek után külföldön próbált szerencsét: már egyre nagyobb sztár Németországban. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly vágyik a szexre, de komoly kapcsolatot nem akar http://www.life.hu/sztarok/20170824-gesztesi-karoly-eletebe-a-komoly-kapcsolat-nem-fer-bele.htmlGesztesi Károly nagyon elfoglalt mostanában ezért sok minden nem fér bele az életébe, például egy komoly kapcsolat. A szexre azonban vágyik, és talál is rá társat, alkalmat. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.