Egykori barátnője feljelentette Kozsót

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
feljelentés Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozso feje felett gyülekeznek a sötét felhők: áramlopással is gyanúsították az énekest, most pedig egy régi barátja jelentette fel: 9 milliót utalt a zenésznek egy közös üzlet miatt, de az egészből semmi nem lett.

Rájár a rúd mostanában Kozsóra, nincs egyetlen perc nyugta sem a zenésznek. Nemrég még az áramlopási ügyétől volt hangos a sajtó, mostanra pedig kiderült, hogy más miatt is lesz dolga a hatóságokkal. Egykori barátnője, Anna jelentette fel a zenészt, 9 millió forint vetett véget a barátságuknak. A lány ugyanis - aki a zenész teázójában dolgozott egykor - ennyi pénzt adott Kozsónak egy közös üzlet reményében, ami állítólag nem valósult meg.

Kozsót volt munkatársa, Anna jelentette fel, akivel egykor nagyon jó barátok voltak Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

Több részletben, tavaly áprilisig összesen 36 ezer dollárt, azaz több mint 9,3 millió forintot adtam neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.