Nagy Adri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Adri úgy érzi, teljesen beszippantotta a telefonja, ezért változtatni akar: letörli közösségi oldalainak alkalmazását mobil eszközéről...

Nem fogja többet telefonját közösségi oldalak böngészésére használni a szexi énekesnő, Nagy Adri. A Megasztárban megismert rekedtes hangú sztár közel 7 hónapja él boldog párkapcsolatban szerelmével, akit egyelőre óv a nyilvánosság elől. Annyit viszont elárult már, hogy együtt élnek, úgy tűnik, komoly a dolog köztük. Lehetséges, hogy ez is közrejátszott döntésében, mert több időt szeretne a szerelmére és a barátaira szentelni.

"Úgy érzem beszippantott és már több kárt okoz, mint boldogságot" - írta privát oldalán közeli ismerőseinek, és természetesen azt is hozzátette, hogy nem terhes, nem emiatt döntött így, írta meg a Ripost.

Hujber Feri nem fizet - börtönbe is csukhatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170824-hujbernek-le-kell-ulnie-a-tartozasat.htmlIsmét óriási a botrány Hujber Feri házatáján. Először felesége hívta rá a rendőrséget, majd kábitószer bitroklás vádjával nyomozás indult ellene. Az ügy lezárult, megkapta a bírósági végzést, melynek pénzbírság lett a vége - ezt saját közösségi oldalán tudatta a színész, ahogyan azt is, hogy esze ágában sincs felhagyni a droggal, sőt fizetni sem fog... TV + SztárokOrigoGájer Bálint bevallotta, megcsalta menyasszonyáthttp://www.life.hu/sztarok/20170823-gajer-balint-megcsalta-menyasszonyat.htmlGájer Bálint a hazai swing koronázatlan királya meglepő őszinteséggel vallott Pilát Gábornak interjújában: megcsalta menyasszonyát, akivel hamarosan oltár elé állnak... TV + Sztárok--Sarka Kata Robert Wisdommal fotózkodott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170823-sarka-kata-robert-wisdommal-fotozkodott.htmlSarka Kata néhány perce osztotta meg közösségi oldalán a jó hírt: egy világsztár mellett ebédelt.TV + SztárokOrigoEz volt Diana hercegné utolsó mondatahttp://www.life.hu/sztarok/20170823-diana-hercegne-utolso-mondata.htmlAugusztus 31-én lesz 20 éve annak, hogy a szívek királynője, Diana hercegné súlyos autóbalesetben életét vesztette. Évfordulója közeledtével számos eddig féltve őrzött titok derült ki..TV + Sztárok--Ördög Nóra sokkoló fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170823-ordog-nora-sokkolo-fotojan-akadtak-ki-a-rajongoi.htmlÖrdög Nóra ezúttal egy gusztustalan fotót posztolt, követői ki is akadtak.TV + Sztárok--Tiger Woods meztelen fotói kerültek ki a világhálórahttp://www.life.hu/sztarok/20170823-tiger-woods-meztelen-kepet-lopak-el.htmlTiger Woods tajtékzik, ugyanis állítása szerint, privát telefonjából lopták el meztelen képét és tették fel a világhálóra. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.