Oszter Sándor építkezik, a diósjenői lakosok pedig rettegnek

Forrás: Youtube -
építkezés pánik Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor tórendszert építtet diósjenői birtokára, a helyiek pedig attól félnek, a színész tönkreteszi ezzel a gyönyörű környezetet. Tartanak a belvíztől és az apadástól is, a munkagépektől pedig nem tudnak pihenni, dolgozni.

Négy tóból álló tórendszert tervezett diósjenői birtokára Oszter Sándor, aminek az építése jelenleg zajlik. A színész szerint minden engedéllyel rendelkezik, a lakosok azonban rettegnek a munkálatok következményeitől.

Oszter Sándor nagy botrányt okozott a tórendszerével Forrás: Youtube

"Kétszer is elszakították a nyomóvíz-vezetéket, így a település felső részén családok a legnagyobb hőségben ivóvíz nélkül maradtak" – mondta a hot! Magazinnak Tóth János,

a diósjenői polgármester, aki ettől még úgy tartja, nem fog a környezet kárára válni a tórendszer és az építkezés.

A helyiek azonban másként látják: félnek, hogy a csapadékos időszakban átszakad majd a gát, az iszapos víz pedig elönti majd az ingatlanokat. Szerintük hibák történtek az engedélyezés során, ezért le akarják állíttatni az építkezést, míg Oszter Sándor be nem mutatja az engedélyeket. Dr. Szengofszky Richárd, a Diósjenői Sporthorgász Egyesületet képviselő ügyvéd szerint már az is elfogadhatatlan, hogy az építkezés létrejöhetett.

Összefogtak a lakók Oszter ellen Forrás: Facebook

Nem tudjuk, lesz-e vizünk, félünk, hogy örökre tönkreteszik azt a csodálatos környezetet,

Oszter Sándor viszont úgy véli, hogy mindez csak irigység, és leszögezte, hogy az engedélyeivel minden rendben van.

Kétszer is leadtam a polgármester úrnak az építési engedélyt, amit a vízügyi hatóság, a katasztrófavédelem és a minisztérium adott.

„Teljes felfordulás van, dezinformáció, rosszindulat és irigység"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.