Talán Attila, az egykori Megasztáros egyre nagyobb sztár Németországban

Forrás: facebook.com/talanattilahivatalos -
Németország Talán Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár hatodik szériájában tűnt fel Talán Attila, aki a harmadik helyezést érte el, ezzel együtt a legjobb férfi előadó lett. Az énekes az itthoni sikerek után külföldön próbált szerencsét: már egyre nagyobb sztár Németországban.

Talán Attilát a Megasztárból ismerhetik a magyar nézők, a tehetségkutató hatodik szériájában próbált szerencsét. 2012 tavaszán indult el a műsor, melyben Radics Gigivel és még sok aranytorkú énekessel versengett. Attila végül a harmadik helyig jutott, ugyanakkor ő lett a széria legjobb férfi előadója.

Talán Attila Németországban futott be Forrás: facebook.com/talanattilahivatalos

Az énekes az itthoni sikerek ellenére mégis úgy döntött, hogy külföldön próbál meg befutni. Németországban kezdett új életet, és szinte mindent elölről kellett kezdenie, de úgy tűnik, hogy a türelme lassan kifizetődik: egyre nagyobb sztár! Hamarosan megjelenik a TLN nevű első lemeze is odakint, amiről már egy dalt közzé is tett Facebook-oldalán!

Gesztesi Károly vágyik a szexre, de komoly kapcsolatot nem akar http://www.life.hu/sztarok/20170824-gesztesi-karoly-eletebe-a-komoly-kapcsolat-nem-fer-bele.htmlGesztesi Károly nagyon elfoglalt mostanában ezért sok minden nem fér bele az életébe, például egy komoly kapcsolat. A szexre azonban vágyik, és talál is rá társat, alkalmat. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huNagy Adri énekesnő besokallt http://www.life.hu/sztarok/20170824-nagy-adri-befejezi-besokallt.htmlNagy Adri úgy érzi, teljesen beszippantotta a telefonja, ezért változtatni akar: letörli közösségi oldalainak alkalmazását mobil eszközéről... TV + SztárokOrigoHujber Feri nem fizet - börtönbe is csukhatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170824-hujbernek-le-kell-ulnie-a-tartozasat.htmlIsmét óriási a botrány Hujber Feri házatáján. Először felesége hívta rá a rendőrséget, majd kábitószer bitroklás vádjával nyomozás indult ellene. Az ügy lezárult, megkapta a bírósági végzést, melynek pénzbírság lett a vége - ezt saját közösségi oldalán tudatta a színész, ahogyan azt is, hogy esze ágában sincs felhagyni a droggal, sőt fizetni sem fog... TV + SztárokOrigoSzétalázták Hajdú Pétert az Rtl Klub új műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170824-hajdut-szetalaztak-az-rtl-uj-musoraban.htmlHamarosan látható lesz az Rtl Klubon a Roast című műsor, melyben sztárok önként vállalják, hogy más hazai sztárok rommá alázzák őket. Ganxsta után Hajdú is vállalta a nyilvános leégetést. Kapott is hideget és meleget egyaránt... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoGájer Bálint bevallotta, megcsalta menyasszonyáthttp://www.life.hu/sztarok/20170823-gajer-balint-megcsalta-menyasszonyat.htmlGájer Bálint a hazai swing koronázatlan királya meglepő őszinteséggel vallott Pilát Gábornak interjújában: megcsalta menyasszonyát, akivel hamarosan oltár elé állnak... TV + Sztárok--Sarka Kata Robert Wisdommal fotózkodott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170823-sarka-kata-robert-wisdommal-fotozkodott.htmlSarka Kata néhány perce osztotta meg közösségi oldalán a jó hírt: egy világsztár mellett ebédelt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.