Várkonyi Andrea új lehetőséget kapott - Videó!

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Várkonyi Andrea Fem3Café
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea imádja saját műsorát, és nem retten meg az új feladatoktól sem. Nemsokára egy másik szerepben is kipróbálhatja magát: a Fem3Café műsorvezetője lesz.

Várkonyi Anrea meghatározó arca a magyar tévézésnek, legtöbben a Tények műsorvezetőjeként ismerték meg őt. Ugyan a híradózástól már elbúcsúzott, a tévézés világát nem hagyta el. Elkezdte saját műsorát, a Micsoda Nők!-et, és most ismét új feladatban tűnik majd fel, bár számára ez a terep sem ismeretlen.

Várkonyi Andrea új lehetőséget kapott Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A Fem3Café műsorvezetője lesz, és már nagy erőkkel készül a hétfői első adására, de azt tudni kell, hogy van már ilyesmiben tapasztalata: Szegeden ugyanis 8 évig vezetett hasonló magazinműsorokat! Elárulta, hogy a pszichológiai és egészségügyi témák állnak hozzá a legközelebb, de minden iránt tud lelkesedni!

Drónfelvétel Vajna Tímea fenekérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170825-dronfelvetel-vajna-timea-testerol.htmlIlyen felvételeket még tényleg nem láttunk Vajna Tímeáról. TV + SztárokOrigoTitokban férjhez ment Bordán Lili, Amerikában élő magyar színésznő - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170825-titokban-ferjhez-ment-bordan-lili.htmlMindenkit meglepett az Amerikában élő Bordán Lili egyik Instagram-posztjával: bejelentette, hogy titokban férjhez ment! TV + Sztárok--Singh Viki várja, hogy férfi énekest alakítson a Sztárban sztárban - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170825-singh-viki-varja-hogy-ferfi-enekest-alakitson-a-sztarban-sztarban.htmlSingh Viki is szerepelni fog az ősszel induló Sztárban sztár új évadában, és izgatottan várja a kihívásokat. Természetesen azt is, hogy milyen lesz majd férfiként! TV + SztárokOrigoVilágsztárok, akik széttrollkodták a hétköznapi emberek képeit - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20170825-vilagsztarok-akik-szettrollkodtak-a-hetkoznapi-emberek-kepeit.htmlTökéletes képet nehéz készíteni, de ezek az a hétköznapi emberek megpróbálták. Arra azonban nem számítottak, hogy épp egy világsztár fogja széttrollkodni a képüket, emi így lett igazán zseniális! TV + SztárokOrigoMegmutatta barátnőjét Rácz Gergő - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170825-megmutatta-baratnojet-racz-gergo.htmlBoldog párkapcsolatban él Rácz Gergő, de barátnőjét eddig még soha nem láthattuk. Most végre megmutatta! TV + SztárokOrigoLefagyasztja petesejtjeit Novák Heni, a Jóban Rosszban egykori sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170825-lefagyasztja-petesejtjeit-novak-heni.htmlA Jóban Rosszban egykori színésznője komoly lépésre szánta el magát: azt tervezi, hogy lefagyasztattja a petesejtjeit! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.