titkok és szerelmek mi lett vele? Izaura TV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még a Titkok és szerelmek szappanoperára, amelyben a modellkarrierről álmodó, Christina drámaian beleszeret a kanárisárga álomautóval járó Victor Manuelbe? Nos, nem akármilyen pletykát találtunk a főszereplő Adela Noriega színésznőről a neten.

A Titkok és szerelmek után (amit egyébként mostanában az Izaura TV ismétel) Adela lett Mexikó egyik legkeresettebb színésznője. Ő mégis mindig alaposan megválogatta a szerepeit. a 2000-es években már nem is forgatott annyit, mint a 90-es évek végén. Utoljára 2008-ban dolgozott, ám eltűnésének nem a kiégés az oka.

Forrás: Life.hu

A most 47 éves Adelanak egyes hírek szerint viszonya volt Salinas De Gortari egykori mexikói elnökkel. Ám mivel a sajtó kiszagolta a kapcsolatot, és a férfi házas volt, Adela Miamiba költözött. Azóta nem is forgatott új filmet, vagy sorozatot. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az állítólagos viszonyról soha, senki nem tudott bizonyítékot szolgáltatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.