Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Humor miatt nem kell a szomszédba mennie a színésznek.

Kevés sztárnak van olyan szórakoztató Instagram és Twitter-fiókja, mint Ryan Reynolds színésznek. Vagy az apaságról ad kendőzetlenül őszinte és kellően ironikus "tanácsokat", vagy kollégája Hugh Jackman vérét szívja, persze csak poénból. Reynolds lassan pont úgy viselkedi, mint Deadpool, aminek már a második részét forgatja.

Most a felesége, Blake Lively volt a soron. A színésznő pénteken ünnepelte a 30. születésnapját, amiről természetesen Reynolds is megemlékezett az Instagramon. Tette mindezt egy olyan fotóval, ahol a felesége alig, ellenben ő tökéletesen látszik. Humorból jeles. Elmennénk bulizni egyszer a Reynolds-Lively házaspárral.

Happy Birthday to my amazing wife.

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés,

Mit is mondhatnánk erre?

Melyik híresség rejtőzik a fotókon? - Kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170723-melyik-hiresseg-rejtozik-a-fotokon.htmlÁlarc, papírzacskó vagy maszk takarja ezekenek a hírességeknek az arcát. Te felismered őket ennyiből? Tedd magad próbára a kvízünkkel! TV + Sztárok--Kasza Tibi közölte: ez most véget érthttp://www.life.hu/sztarok/20170825-kasza-tibi-a-penzt-vagy-eveket-sorsarol.htmlKasza Tibi a Facebookon jelentette be, hogy nagy változás történt az életében. TV + Sztárok--Bombera Krisztina visszatér az ATV Híradójábahttp://www.life.hu/sztarok/20170825-bombera-krisztina-visszater.htmlSzeptembertől újra híradózni fog Bombera Krisztina. A Blikk arról számolt be, hogy Gajdos Tamás egyik partnere lesz a főműsoridős Híradóban az ATV–n. TV + Sztárok--Sztárban sztár: Janicsák Veca nem fél attól, hogy elcsúnyítják - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170825-janicsak-veca-nem-fel-attol-hogy-elcsunyitjak.htmlJanicsák Veca alig várja, hogy kiderüljön, mire képes! Hamarosan a Sztárban sztár színpadán ő is bizonyíthat. A szép énekesnő egyáltalán nem fél attól, hogy esetleg elcsúnyítják sőt, már nagyon szeretné kipróbálni! TV + Sztárok--Nikki Reed bombaformában van egy hónappal a szülés után - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170825-nikki-reed-bombaformaban-van-egy-honappal-a-szules-utan.htmlNikki Reed és Ian Somerhalder közös gyermeke egy hónapja született meg, és a színésznő máris bombaformában van! Szinte felháborító.TV + SztárokOrigoDrónfelvétel Vajna Tímea fenekérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170825-dronfelvetel-vajna-timea-testerol.htmlIlyen felvételeket még tényleg nem láttunk Vajna Tímeáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.