TV2: Nem kértük fel Hajós Andrást, hogy zsűrizzen a Sztárban sztárban

Forrás: Marton Szilvia -
Hajós András TV2 Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cáfolja a TV2 Hajós András szavait. A csatorna közölte: nem kérték fel a zenészt arra, hogy a Sztárban sztár szeptemberben induló szezonjának zsűritagja legyen.

Hajós András már biztosan nem lesz ott a Sztárban sztár zsűrijében. A zenész a Facebookon jelentette be csütörtökön este, hogy nem vállalja a felkérést, de reméli, hogy a TV2 egyik legnépszerűbb és legnézettebb műsor most is sikeres lesz. Most a csatorna munkatársai beszéltek.

„A TV2 folyosóin egyébként a tévéskollégák is azt mondják, talán túl sokat képzel magáról Hajós, ha azt hiszi, majd miatta gyökeres változások lesznek ott, és egyáltalán van olyan helyzetben, hogy feltételeket szabjon a visszatérésével kapcsolatban. Totális a képzavar."- nyilatkozta a Borsnak egy TV2-es, névtelen informátor.

A napilap természetesen felkereste a TV2 sajtóosztályát is, akik megcáfolták Hajós szavait.

„Meglepve olvastuk Hajós posztját, hiszen nemet csak arra lehet mondani, amire felkérik az embert, ez az idei Sztárban sztár esetében Andrással nem történt meg"- szól a közlemény.

Forrás: Marton Szilvia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.