Keresem a családom Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilunak nem lesz műsora ősztől, hiába a családegyesítő sorozat remek nézettsége.

A Bors tudta meg az RTL-től, hogy bár szerepel a tervek között a Keresem a családom folytatása, nem az őszi szezonban tűzik műsorra.

Nem indul ősszel a Keresem a családom, Lilu dokumentumsorozata Forrás: Facebook/Lilu

"A következő hónapokban a napi saját gyártású műsorokon lesz a hangsúly, mint például a Survivor vagy A Konyhafőnök VIP második évada és a Celeb vagyok, ments ki innen! 2017-es szezonja, így csak nagyon késői időpontban kerülhetne képernyőre a Keresem a családom. Lilu az RTL-család tagja, nem kérdés, hogy számítunk rá a jövőben is. Rengeteget dolgozott és utazott a műsor miatt az utóbbi hónapokban. Összesen 173 napot forgatott, amivel az RTL Magyarország egyik legtöbbet foglalkoztatott műsorvezetője, így lesz ez várhatóan később is" - tájékoztatta a lapot a csatorna.

Hadas Kriszta, a Keresem a családom két producere azt mondta, nem lettek volna kész a műsorral.
"A Keresem a családom nem olyan műsor, ahol készen áll a díszlet, csak le kell forgatni benne a részeket. Minden családegyesítést hosszas, sokszor fél éves kutatómunka előz meg. Idén őszre már nem lettünk volna kész az új évaddal."

Felismered? Így néz ki most az Isaura sztárja, Lucelia Santoshttp://www.life.hu/sztarok/20170827-igy-nez-ki-most-az-isaura-sztarja-lucelia-santos.htmlA Magyar Televízió 1986-ban vásárolta meg a Rabszolgasors című brazil szappanopera vetítési jogát. A sorozat óriási siker lett, a magyar rajongók még adománygyűjtésbe is kezdtek, hogy kiszabadítsák a sanyarú sorsú Isaurát. De mi lett azóta a főszereplővel? Hogy él a bájos, ám kissé kancsal Lucelia Santos? TV + SztárokOrigoMi lett vele? Eltűnt a Titkok és szerelmek főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170826-eltunt-a-titkok-es-szerelmek-foszereploje.htmlEmlékeztek még a Titkok és szerelmek szappanoperára, amelyben a modellkarrierről álmodó, Christina drámaian beleszeret a kanárisárga álomautóval járó Victor Manuelbe? Nos, nem akármilyen pletykát találtunk a főszereplő Adela Noriega színésznőről a neten. TV + SztárokOrigoÍgy köszöntötte nejét Ryan Reynolds - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170826-igy-koszontotte-nejet-ryan-reynolds.htmlHumor miatt nem kell a szomszédba mennie a színésznek. TV + Sztárok--Pápai Joci várja, hogy kiélje elfojtott vágyait a Sztárban sztárban - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170825-papai-joci-varja-hogy-kielje-elfojtott-vagyait-a-sztarban-sztarban.htmlPápai Joci biztos abban, hogy őt a humor fogja segíteni a Sztárban sztár című műsorban. Azt viszont várja, hogy végre kiélje az elfojtott vágyait ... TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoVárkonyi Andrea új lehetőséget kapott - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170825-varkonyi-andrea-uj-lehetoseget-kapott.htmlVárkonyi Andrea imádja saját műsorát, és nem retten meg az új feladatoktól sem. Nemsokára egy másik szerepben is kipróbálhatja magát: a Fem3Café műsorvezetője lesz. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoElhunyt Radics Gigi nagymamájahttp://www.life.hu/sztarok/20170826-elhunyt-radics-gigi-mamaja.htmlTavasszal még arról beszélt az énekesnő, hogy jobban van imádott nagyija. Ám legyőzte a betegség.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.