Így romantikázik Ada és a szerelme: Fotó!

szerelem Pintér Adrienn Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cuki romantikus fotó került fel nemrég a kétgyermekes műsorvezető közösségi oldalára. Ilyen vidám a kedvese társaságában: Fotó! 

Nemrég Horvátországból jelentkeztek be a szerelmesek, akik Ada ikreivel együtt élvezték a hűsítő tengert és a napfényt. Mivel Mátéval távkapcsolatban élnek, ezért szinte nem is tudják abbahagyni a mosolygást, amikor együtt vannak.

A szerelmesek még 2015-ben ismerkedtek meg a Szelfi című műsor forgatásán, és azóta is nagy köztük az összhang. A probléma csupán annyi, hogy Máté Németországban él, míg Adát Magyarországra köti a munkája. Ennek ellenére igyekeznek minél többet találkozni, és a közös programokról elég gyakran kerülnek fel képek a sztáranyuka közösségi oldalára is.

utalja a #saturday#nightout #together #us #love

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés,

Ez történt most, a legutóbbi romantikus találkájuk alkalmával is. A 34 éves híresség pedig nem rejtette véka alá, hogy mennyire boldog.

Csak irigykedni tudunk Ada tökéletes alakjára

Ada mostanában edzőként sok időt tölt a mozgással, ez pedig nem lehet nem észrevenni: nemcsak vékony, de nagyon izmos, minden porcikáján látszik, hogy a kétgyermekes anyuka sosem lazsál. Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.