Benkő Dániel Bazsarózsa Drágám, add az életed!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő Dániel igazán különleges bánásmódban részesült élő adásban: szerelme mindenki szeme láttára térdelt le elé. 

Benkő Dániel és Bazsarózsa nem rejtik véka alá a szerelmüket. Sőt, a híres lantművész szerint a fiatal lány feneke olyan tökéletes, hogy már-már a világörökség része. Dániel azt is bevallotta, hogy szerinte a nő izzadó lágyéktájéka a mindent elsöprő vezérelv.

Bazsarózsa pedig bizonyára nagyon értékeli, hogy a párja ilyen nagy becsben tartja minden porcikáját. Éppen ezért nem meglepő, hogy a fiatal szépség gond nélkül térdre ereszkett Benkő előtt a Drágám, add az életed! című műsorban, ugyanis a férfi egyáltalán nem volt boldog a feladattól, amelyet Bazsarózsa választott neki:

Úgy tűnik továbbra is érdemes követni a műsort, hiszen olyan intim információkat tudhatunk meg a sztárokról, amelyekre más körülmények között nem derülne fény. Legutóbb például Berki és Pamela kapták meg a számukra "váratlan" kérdést: együtt vannak-e, vagy külön?

Benkő Dániel csaja fehérneműben vonaglik- Videó!

Benkő Dániel és fiatal barátnője, Bazsarózsa folyamatosan meghökkentik a tévénézőket. Ezúttal ismét kiverte a biztosítékot Bazsarózsa viselkedése: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.