Jakupcsek Gabriella is szerepel a következő Konyhafőnök VIP-ben

konyhafőnök műsor Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szeretett műsorvezetőt már rég nem láthattuk a képernyőkön, de most visszatér, és versenybe száll: a Konyhafőnök VIP következő évadának lesz az egyik szereplője. 

Jakupcsek Gabriella is részt vesz a Konyhafőnök VIP újonnan induló versenyében. Az 54 éves sztár elárulta, hogy világ életében szeretett volna megtanulni igazán jól főzni, éppen ezért nem volt kérdés, hogy igent mond-e a felmerülő lehetőségre.

A műsor egyébként sokaknak lesz kihívás, legalábbis nem csak Gabriella, hanem Szabó Zsófi is erről mesélt. A várandós színésznő elárulta, hogy nemrég még egy krumplit se tudott volna meghámozni, ezért szakemberrel készült a Konyhafőnök VIP-val járó megmérettetésre.

Wossala Rozina például azt nyilatkozta, hogy Szabó Zsófi komoly ellenféllé vált mindössze néhány hét alatt.

Jakupcsek: Életem legnagyobb traumája a válása volt

A mindig precíz, céltudatos és határozott Jakupcsek Gabriella kendőzetlen őszinteséggel mesélt az életében történ legkomolyabb traumákról. Olvass tovább itt...
Nagy Adri kapcsolata a pénz miatt ment tönkre: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170829-a-penz-miatt-ment-tonkre-nagy-adri-parkapcsolata.htmlNagy Adri egy beszélgetős műsorban őszintén mesélt arról, hogy mi mérgezte meg a párkapcsolatát. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBochkor Gáborék élő adásban alázták Valkó Eszter édesanyjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170829-bochkor-gaborek-elo-adasban-alaztak-valko-eszter-anyukajat.htmlIstván Dani és Bochkor Gábor vicces akart lenni, de talán túl messzire mentek: Valkó Eszter anyukájából csináltak viccel élő műsorban. TV + SztárokOrigoTücsi és párja felelevenítették a Dirty Dancing híres jelenetét - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170829-tucsi-es-parja-felelevenitettek-a-dirty-dancing-hires-jelenetet.htmlTücsi általában szexi képekkel örvendezteti meg a rajongóit, ezúttal azonban egy különleges videót tett közzé: párjával felelevenítették a Dirty Dancing híres jelenetét. TV + SztárokOrigoTóth Vera mély dekoltázst villantott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170829-toth-vera-mely-dekoltazst-villantott.htmlBár saját bevallása szerint nem volt a toppon, mivel kemény napok vannak mögötte, Tóth Vera mégis nagyon szexi volt az élő bejelentkezésében. Mély dekoltázst villantott! TV + SztárokOrigoÍgy készülnek a Sztárban sztár maszkok: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170829-kulisszatitkok-a-sztarban-sztar-jelmezek-keszuleserol.htmlNem mindennapi kisvideók kerültek napvilágra, amelyekből kiderül, hogy milyen munkálatok zajlanak a Sztárban sztár kulisszái mögött. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú: a Bastille zenekar tagjai nyilatkoztak terveikrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170829-a-bastille-zenekar-tagjai-nyilatkoztak-terveikrol.htmlA Bastille zenekar a Strand Fesztiválon szórakoztatta a magyar közönséget zenéjével, de előtte még egy exkluzív interjút adtak a Life.hu riporterének. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.