Natascha Kampusch saját ékszert tervezett - Fotó!

Forrás: APA-PictureDesk/Alex Halada / picturedesk.com/Alex Halada -
Natascha Kampusch ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natascha Kampusch az a lány, akit majd' 9 éven át tartott fogva elrablója. Az akkor 10 éves kislány ma már felnőtt nő, aki 11 éve hagyta a háta mögött a szörnyű múltat, ám elfelejteni sosem fogja. Próbál teljes életet élni, könyve után most  saját ékszerkollekciójával rukkolt elő.

Nataschát 10 évesen rabolta el egy férfi, aki több mint 8 éven keresztül tartotta fogva. A fiatal lány 11 évvel ezelőtt csodával határos módon meg tudott szökni elrablójától. Hosszú ideig nem volt hajlandó beszélni arról, mi történt vele, ám könyvében végül elmesélte, mennyi szörnyűséget élt át. Bár már több mint egy évtizede annak, hogy a most 29 éves lány végre ismét szabad lehet, a múltját nem tudja feledni... Mégis próbál teljes életet élni,

üzletasszony lett: saját ékszerkollekciót dobott piacra.

Natascha Kampusch saját ékszerkollekciót tervezett Forrás: APA-PictureDesk/Alex Halada / picturedesk.com/Alex Halada

Fiore, azaz Virág névre hallgat az az ékszer, amit a fiatal lány készített: egy aprócska, megtört virág, ami bár sokat megélt, mégis törekszik az életre, és egyre feljebb tör, kirajzolva ezzel egy N betűt.

"Nemcsak a nevemet szimbolizálja, hanem az életemet is, hiszen a fogva tartás okozott egy törést bennem, de aztán minden jobbra fordult" - mesélte Natascha, írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.