Szabó Zsófi Konyhafőnök VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi valami olyat árult el magáról, amilyet eddig még korábban soha: videó! 

Szabó Zsófi a színészkedés és a műsorvezetés után új vizekre evezik, és megmutatja magát konyhatündérként is. Az áldott állapotban lévő szépség bevallotta, hogy korábban nem jeleskedett valami fényesen a konyhában, de mióta férjhez ment, igyekszik elsajátítani a főzés különböző trükkjeit.

"Egyáltalán nem számítok rutinosnak a konyhában, sőt... Iszonyatosan vártam ezt a versenyt, nyilván, ezért készültem erre. (...) természetesen szakember segítségével is, ugyanis én még krumplit hámozni sem tudtam" - vallotta be a színésznő.

Nagyon várja már a műsor indulását, ugyanis véleménye szerint önmaga, és a nézők számára is nagy meglepetéseket fog okozni a frissen szerzett tudása.

Így tudta meg Szabó Zsófi, hogy anya lesz: Videó!

Zsófi zárkózott természetnek tartja magát, aki nem szívesen avatja be élete legintimebb pillanataiba a környezetét. Éppen ezért arra a kérdésre sem válaszolt, hogy mióta próbálkoznak a gyermekáldással, de azt elmesélte, hogy sok munka van a mostani fogantatásban: Videó!

Tücsi és párja felelevenítették a Dirty Dancing híres jelenetét - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170829-tucsi-es-parja-felelevenitettek-a-dirty-dancing-hires-jelenetet.htmlTücsi általában szexi képekkel örvendezteti meg a rajongóit, ezúttal azonban egy különleges videót tett közzé: párjával felelevenítették a Dirty Dancing híres jelenetét. TV + SztárokOrigoÍgy készülnek a Sztárban sztár maszkok: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170829-kulisszatitkok-a-sztarban-sztar-jelmezek-keszuleserol.htmlNem mindennapi kisvideók kerültek napvilágra, amelyekből kiderül, hogy milyen munkálatok zajlanak a Sztárban sztár kulisszái mögött. TV + SztárokOrigoTóth Vera mély dekoltázst villantott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170829-toth-vera-mely-dekoltazst-villantott.htmlBár saját bevallása szerint nem volt a toppon, mivel kemény napok vannak mögötte, Tóth Vera mégis nagyon szexi volt az élő bejelentkezésében. Mély dekoltázst villantott! TV + SztárokOrigoÍgy könyörgött Benkő Dánielnek Bazsarózsa: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170829-elo-adasban-konyorgott-benko-danielnek-bazsarozsa.htmlBenkő Dániel igazán különleges bánásmódban részesült élő adásban: szerelme mindenki szeme láttára térdelt le elé. TV + Sztárok--Kocsis Korinna Gianluca Vacchival bulizott: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170828-kocsis-korinna-es-gianluca-vacchi-egyutt-bulizott.htmlHihetetlen fotók kerültek fel a fiatal szépség közösségi oldalára: nem rejtette véka alá, hogy mennyire jól érezte magát Ibizán. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú: a Bastille zenekar tagjai nyilatkoztak terveikrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170829-a-bastille-zenekar-tagjai-nyilatkoztak-terveikrol.htmlA Bastille zenekar a Strand Fesztiválon szórakoztatta a magyar közönséget zenéjével, de előtte még egy exkluzív interjút adtak a Life.hu riporterének. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.