Ganxsta Zolee így tűrte a beszólásokat az RTL Klub Roast című műsorában

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Ganxsta Zolee beszólás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub új műsorában a sztárok egymást alázzák, ahol csak tudják, Ganxsta Zolee is megkapta a magáét. Saját bevallása szerint ezek a marások nem voltak veszélyesek, de ha valaki nem tetszene neki, simán rávágna.

Az RTL Klub Roast című műsorában a sztárok nem kímélik egymást, kemény beszólásokkal bombázzák a másikat. Ganxsta Zolee sem úszta meg a csípős nyelveket, sok beszólást kapott a műsorban, de állítása szerint minden marásnak volt valóságalapja. A Life.hu riportere arról faggatta a zenészt, hogyan viselné a beszólásokat másoktól, mire Ganxsta rövid, de tömör választ adott. „Ha valaki nem tetszik, rávágok".

Ganxsta Zolee magánéletéről vallott

Ki gondolná, hogy a rengeteg tetoválás és trágár rapszövegek mögött egy érzőszívű, olykor romantikus férfi lakozik? Pedig Ganxsta Zolee úgy tűnik, valójában egy igaz úriember... Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
1 millió dollárral támogatja a károsultakat Sandra Bullock http://www.life.hu/sztarok/20170830-sandra-bullock-1-millio-dollart-adomanyozott.htmlSandra Bullock mélyen a zsebébe nyúlt, és olyan összeget adományozott a Harvey károsultjainak, amit még kimondani is nehéz. TV + Sztárok--Pamela arra utasította Berkit, hogy hagyja el a TV2 stúdióját http://www.life.hu/sztarok/20170830-tavozasra-szolitotta-fel-berkit-pamela.htmlHódi Pamelának elege lett abból, hogy Berki lépten nyomon csak hátráltatja ezért felszólította, hogy hagyja el a stúdiót. TV + Sztárok--Gátlástalan életet élt fiatalon a ma 45 éves Cameron Diaz http://www.life.hu/sztarok/20170830-cameron-diaz-fiatalkori-elete-igen-gatlastalan-volt.htmlTalán sokan nem is tudják, hogy milyen út vezetett a csillogáshoz Cameron Diaz életében. Pedig bizony neki is voltak sötét korszakai. TV + SztárokAFPÍgy emlékeztek meg a sztárok Michael Jacksonról http://www.life.hu/sztarok/20170830-michael-jacksonrol-igy-emlekeztek-meg-a-sztarok.htmlA pop királyának születésnapján néhány sztár is megemlékezett arról, hogy mekkora legenda távozott az élők sorából évekkel ezelőtt. TV + Sztárok--Így találkozott Diana és Károly herceg http://www.life.hu/sztarok/20170830-igy-ismerkedett-meg-diana-es-karoly.htmlDiana halálának évfordulója miatt egyre többen cikkeznek a gyönyörű hercegné életéről, így pedig újabb és újabb részleteket tudhatunk meg. Most például arról, hogy hogyan ismerkedtek meg Károllyal. TV + Sztárok--Nótár Maryt milliókra perli a volt menedzsere!http://www.life.hu/sztarok/20170830-notar-maryt-milliokra-perli-a-volt-menedzsere.htmlNótár Mary és volt menedzsere, Lakatos Róbert között már egy jó ideje dúl a harc, ebben a legújabb fordulat, hogy a menedzsere beperelte őt: állítólag 80 millióra! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.