Miley Cyrus Liam Hemsworth
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotó terjedt el az interneten, amelyből arra következtethetünk, hogy Miley Cyrus bizony elkelt. 

Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata még a viharosnál és viharosabb. Volt bőven szakítás és békülés, majd eljegyzés és újabb szakítás. Tavaly nyáron azonban végleg kibékültek, és azóta úgy tűnik, végre sikerült megtalálniuk a közös hangot.

Liam Hemsworth és Miley Cyrus már házasok lennének? Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

Később már csupa szerelmes fotót láthattunk róluk, aztán újból eljegyzésre került sor, amit meglepően egyikőjük sem bontott fel azóta sem. Azóta pedig teljes harmóniában és nyugalomban élnek, bár már ideje volt a lenyugvásnak, ugyanis Miley saját bevallása szerint is annyit szívott, mint soha senki.

És most napvilágra került egy fotó Liam Hemsworthról, amelyen jól látszik, hogy a bal gyűrűs ujján egy karikagyűrűt visel, míg korábban nem volt rá jellemző, hogy efféle ékszert viseljen a kezén. Sokan arra következtetnek, hogy a szerelmesek titokban egybekeltek, de az is lehet, hogy csak szórakoznak velünk. A sármos vőlegényről készült képet itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.