Bazsarózsa keményen beszólt Hódi Pamelának: Videó!

"Forrás: FEM3/Micsoda Nők! " -
Hódi Pamela Bazsarózsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre forróbb a levegő a TV2  a stúdiójában. Pamela és Bazsarózsa már próbálgatják is egymáson a körmeiket.

Bizony, a Drágám add az életed! című műsor nem csak arról szól, hogy a pasik milyen feladatokat tudnak elvégezni, hanem arról is, hogy a nők milyen stratéga módjára licitálnak. Hiszen ha a végén túl magas számokat mondanak, abból félő, hogy sikertelenség lesz.

Erre Hódi Pamela is rájött, ezért egyezkedni próbált a játékostársaival, de Bazsarózsa nem hagyta magát. Sőt, egy olyan arcát mutatta meg a fiatal lány, amit nem is feltételeztünk volna róla. Pillanatok alatt váltott bűbájos kislányból harcos amazonná:

Pamela arra utasította Berkit, hogy hagyja el a TV2 stúdióját

A Drágám, add az életed! című vetélkedő történetében olyan dolog történt, amilyen még soha azelőtt: Pamela már nem bírta tovább elviselni Berki Krisztián viselkedését, ezért azt kérte, hogy vigyék ki a sztárapukát a stúdióból...

Kiderült, miről szólt Diana utolsó telefonbeszélgetésehttp://www.life.hu/sztarok/20170831-kiderult-mirol-szolt-diana-utolso-telefonbeszelgetese.htmlDiana halála előtti óráiban egy jó barátjával beszélgetett, méghozzá Richard Kay íróval, aki most felfedi, mit tartalmazott a telefonhívásuk. TV + Sztárok--Novák Heni, a Jóban Rosszban egykori sztárja szívesen visszatérne Magyarországrahttp://www.life.hu/sztarok/20170831-novak-heni-visszaterne-magyarorszagra.htmlHét éve hagyta ott a Jóban Rosszbant Novák Heni, és Amerikába költözött. Megtalálta szerelmét és hivatását is a tengerentúlon, de nem zárja ki, hogy visszatér Magyarországra. TV + SztárokOrigoEzért utasította vissza Friderikusz Sándor Hajdú Péter ajánlatáthttp://www.life.hu/sztarok/20170831-friderikusz-sandor-ezert-utasitotta-vissza-hajdu-peter-ajanlatat.htmlHajdú Péter és Friderikusz Sándor a TV2-nél dolgoztak együtt utoljára, ám azóta sokat változott a helyzet. Hajdú az ATV-nél találta meg számításait, és mint kiderült, szerette volna odacsábítani a legendás tévést is, aki nem fogadta el az ajánlatát. Friderikusz most azt is elmondta, hogy miért. TV + SztárokOrigoBörtönre ítélték az ÉNB Lalit alakító Kamarás Norbertethttp://www.life.hu/sztarok/20170831-enb-lali-borton-autobaleset-kamaras-norbert.htmlFelfüggesztett börtönbüntetést kapott az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Lali. Saját hibájából szenvedett autóbalesetet és az utasa is megsérült.TV + Sztárok--Férjhez ment Janicsák Veca - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170831-janicsak-veca-ferjhez-ment.htmlMájusban még a szakításának híre járta be a sajtó, de úgy tűnik, hogy kellett a szerelmeseknek ez a néhány hónap. Janicsák Veca és gyermekének apja összeházasodtak! TV + SztárokOrigoDamu Edina már nem iszik, de még mindig elvonón vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170831-damu-edina-mar-nem-iszik.htmlDamu Edina legutóbb még az alkohol rabja volt, és kislányát sem sűrűn láthatta. Sok mindenen ment keresztül, de úgy tűnik, már látja a fényt az alagút végén: elvonón van, de már nem iszik. Meg szeretne változni gyermekéért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.