Damu Edina már nem iszik, de még mindig elvonón van

ivás Damu Edina gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Edina legutóbb még az alkohol rabja volt, és kislányát sem sűrűn láthatta. Sok mindenen ment keresztül, de úgy tűnik, már látja a fényt az alagút végén: elvonón van, de már nem iszik. Meg szeretne változni gyermekéért.

Annyira az alkohol függője volt Edina, hogy a terhessége alatt sem tudta letenni a poharat. Szerencsére Maja egészségesen született, de arról szó sem lehetett, hogy Edina vagy Roland nevelje fel. A kislány gyámja Damu Edina testvére lett, aki gondoskodik a kis Majáról, míg szülei egyenesbe jönnek. Az elmúlt hónapokban azonban voltak olyan pillanatok, amikor senki nem gondolta volna, hogy Edina valaha kimászik a gödörből.

Damu Edina Forrás: TV2

Továbbra is ivott, adósságokat halmozott fel és kikapcsolták nála a gázt is, ráadásul kislányával sem tudott sűrűn találkozni. Csaknem mindenki lemondott róla, de úg tűnik, hogy Edina összeszedte magát. Az érdi lakása sem kong már az ürességtől. A Blikknek nyilatkozó szomszédok szerint gyakran látogatja őt a családja, bár nincs sokszor otthon, mivel még az elvonón van, de már egy kortyot sem iszik. Kislányáért hajlandó megváltozni! "

egyetlen korty alkoholt sem iszik,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.