Katalin hercegnő pipacsos ruhában emlékezett meg Dianáról: ezért volt tökéletes választás

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth -
pipacs Katalin hercegnő Diana hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő, Vilmos herceg és Harry mindhárman tiszteletüket tették a kertben, melyet Diana emlékére hoztak létre. Katalin hercegnő pipacsos ruhában emlékezett meg a hercegnőről, aminél tökéletesebb ruhát nem is vehetett volna fel.

Éppen 20 éve, hogy mindenki imádott Diana hercegnője távozott az élők sorából. A baleset körülményei máig vitatottak, de ez a gyászolókat nem vigasztalja. A hercegnő emléke előtt sokan tisztelegnek ma szerte a világban, természetesen a gyermekei is megemlékeznek róla. Harry, Vilmos és Katalin hercegnő tegnapi első útja abba a kertbe vezetett, melyet Diana emlékére ültettek.

Katalin hercegné pipacsos ruhában rótta le tiszteletét Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

Katalin egy gyönyörű ruhában tisztelgett a nőnek az emléke előtt, akivel soha életében nem találkozott. Választása tökéletes volt, ennél jobban passzoló öltözéket nem vehetett volna fel.

A pipacsos ruha ugyanis visszahozza Dianát,

legalábbis az eljegyzése előtti és a házassága korai napjaiban megjelenő Dianát. Akkoriban ugyanis ilyesmiket viselt a hercegnő. Ráadásul a pipacsnak sok fontos jelentése van: a briteknél az emlékezés szimbóluma, néhány napos virágzása pedig az élet rövidségére figyelmeztet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.