Nyilatkozott börtönbüntetéséről Kamarás Norbert, azaz ÉNB Lali

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
börtönbüntetés ÉNB Lali Kamarás Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest egyik szereplőjét, a Lalit alakító Kamarás Norbertet felfüggesztett büntetésre ítélte a bírósás egy autóbaleset miatt. A színész most közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban.

Kamarás Norbert nyilatkozatát, amit a Blikknek juttatott el, változtatás nélkül közöljük:

"Szeretném elmondani, hogy senkit nem hagytam cserben. Valóban volt egy balesetem 5 évvel ezelőtt, még mielőtt az Éjjel-Nappal Budapestben szerepelni kezdtem volna. Markazon egy kanyarban elvesztettem az uralmam az autóm felett és egy árkon keresztül hajtva a mezőn álltunk meg. Az autóban rajtam kívül ketten utaztak, két ismerős lány. A baleset után mindhárman kiszálltunk az autóból, úgy tűnt, hogy –szerencsére- senkinek sem esett komolyabb baja. Az egyik lány fájlalta a hátát, a derekát, olyan érzése volt, mintha meghúzódott volna. Megkérdeztem, hogy hívjunk-e mentőt, mire ő határozottan azt mondta nem, nincs rá szükség. A helyszínre így nem érkezett mentő, és mivel úgy tűnt, hogy személyi sérülés nem történt, rendőrt sem hívtunk, ők sem jöttek ki. Én körülbelül 10-15 percig a helyszínen tartózkodtam, aztán az autóval visszatolattam az útra és hazamentem, abban a hitben, hogy senkinek sem esett baja. A lányt, aki fájlalta a hátát az unokatestvérem vitte haza autóval. Sajnos, később a fájdalmai erősödtek, ezért bement a gyöngyösi kórházba, ahonnan átküldték Miskolcra, ahol másnap megműtötték. Amikor erről értesültem, azonnal meglátogattam, ezt később is többször megtettem, a mai napig tartjuk a kapcsolatot, jóban vagyunk. A rendőrök körülbelül 4 nappal később hívtak, hogy tanúként meghallgatnának, aztán bírósági ügy lett a dologból.

ÉNB Lali nyilatkozott az autóbalesetéről Fotó: Marton Szilvia/Origo

Ügyvédem tanácsára a bírósági eljárásról és az ítéletről nem szeretnék véleményt mondani, ő annyit mondott, hogy nagyon érdekes ügy volt ez, hiszen elsőfokon felmentettek, aztán másodfokon elítéltek, ráadásul egy kis jogi csűrés - csavarás miatt az ítélet ellen fellebbezni sem lehetett.

Az ítéletet elfogadtam, itt nem is én vagyok a fontos, hanem a lány, aki megsérült, de aki szerencsére ma már jól van. 1 év börtönbüntetést kaptam, amit 3 évre felfüggesztettek, a jogosítványomat nem vették el. Sem előtte, sem utána nem volt balesetem, de azóta sokkal felelősségteljesebben vezetek. Nagyon sajnálom a dolgot, bárcsak meg nem történtté tehetném az eseményeket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.