Varga Izabella Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja őszintén mesélt a házasságáról, a magánéletéről. Kiderült, hogy a jövőjük annak idején szinte csak a szerencsén múlott. 

Varga Izabella nosztalgikus hangulatban mesélt arról, mikor először találkoztak a férjével, Zolival. A színésznő akkor épp a zalaegerszegi színház színpadán állt, Zoli pedig a nézőtérről csodálta a szépséges nőt, aki végül a gyermekei anyja lett.

Sokáig kerülgették egymást, de miután beteljesedett a szerelem, aktív, fiatalos életet éltek. Hat év együttlét után kötöttek házasságot, de mint kiderült, Izának nyomós oka volt arra, hogy jól megfontolja az esküvőt.

Varga Izabella kapcsolata 21 éve törelten és boldog Forrás: redlemon

"Sajnos nálunk nem mindenkinek sikerült zökkenőmentesen a teherbeesés, ezért biztosra akartam menni. Elhatároztam, nem kötöm össze az életem a szerelmemmel mindaddig, amíg ki nem derül, lehet-e közös gyerekünk. Aztán rögtön kiderült, hogy a szerencsések közé tartozom" - mesélte a Barátok közt ügyvédnője.

Ezt követően pedig megszületett első gyermekük, Anna, majd közel hét évvel később a második lányuk, Sári is. Iza és Zoli már sokszor gondolkodtak azon, hogy lassacskán el kell majd engedniük a gyermekeiket. Annak nagyon örülnének, ha nem hagynák el az országot, ám ha mégis máshova költöznek, csak annyit kérnek tőlük, hogy legalább egy országba menjen a két lány - írta meg Story.

Így szexizik bikiniben Varga Izabella: Fotó!

A Barátok közt sztárja nemrég új fotót posztolt, amelyen vélhetőleg bikiniben élvezi a nyári napok füllesztően forró hangulatát. A mindig mosolygós Izabella huncut módon takarta ki az arca egy részét, így pedig egyszerre volt szexi és vicces.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.