Puzsa Patrícia Nemzeti Vágta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vígszínház művésznőjét, Puzsa Patríciát a 2016-os Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamának felvezetőjén többször is ledobta a lova, így a versenyen el sem tudott indulni. Idén újra lóra szállt, hogy bizonyíthasson, természetesen azzal a céllal, hogy egyedüli női versenyzőként legyőzze a színész kollégáit.

Király L. Norbi Facebookon közölte döntését: megszünteti privát profiljáthttp://www.life.hu/sztarok/20170901-kiraly-l-norbi-facebookon-kozolte-donteset.htmlKirály L. Norbert folyamatosan dolgozik a karrierjén, és azt szeretné, ha az eredménynek mindenki tanúja lenne, ezért hozott egy döntést, amit Facebook-oldalán közölt a rajongókkal és barátokkal. TV + SztárokOrigoMindenhol van egy Kiss Ramóna: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170901-kiss-ramona-mindenhol-ott-van.htmlMár csak 2 nap van hátra az X-Faktor indulásáig, amiről Kiss Ramóna is posztolt a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoPártos Csilla férje csak 20 ezer forint gyerektartást fizethttp://www.life.hu/sztarok/20170901-partos-csilla-ferje-20-ezer-forint-gyerektartast-fizet.htmlMég sokáig nem fog véget érni a harc Pártos Csilla és volt férje, Pécsi Ildikó fia között. A gyerektartás körüli bonyodalmak sem zárultak le, közben Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között zajlik a rokontartási és lakáskiürítési per. A volt férj pedig nem akarja a megállapított gyerektartást fizetni: 20 ezer forintot hajlandó adni. TV + SztárokOrigoJancsó Miklós unokája, Ábel vette feleségül Janicsák Vecáthttp://www.life.hu/sztarok/20170901-jancso-miklos-unokaja-abel-vette-felesegul-janicsak-vecat.htmlJancsó Miklós unokája, Ábel vette feleségül nemrégiben Janicsák Veca énekesnőt. A fiatalok három hónapja szakítottak, a külön töltött idő azonban rádöbbentette őket, hogy nem akarnak egymás nélkül élni.TV + SztárokOrigoVilmos és Harry zárt ajtók mögött emlékeznek meg Dianárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170831-vilmos-es-harry-zart-ajtok-mogott-emlekeznek-meg-anyjukrol.html20 éve nincs köztünk Diana hercegnő, ma az egész világ rá emlékezik, és minden szem a hercegnő fiaira tapad, akik azonban nem akarnak a nyilvánosság előtt gyászolni. TV + Sztárok--Nyilatkozott börtönbüntetéséről Kamarás Norbert, azaz ÉNB Lalihttp://www.life.hu/sztarok/20170831-nyilatkozott-bortonbunteteserol-kamaras-norbert-enb-lali.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest egyik szereplőjét, a Lalit alakító Kamarás Norbertet felfüggesztett büntetésre ítélte a bírósás egy autóbaleset miatt. A színész most közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.