Balhé az X-Faktorban: ByeAlex megsértődött mentortársaira

X-Faktor 2017 ByeAlex Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2017-es évad válogatójának egyik szereplője miatt robbant ki a konfliktus az X-Faktor stúdiójában. A srác ByeAlex-hasonmásként állt színpadra, a mentorok - Radics Gigi, Gáspár Laci és Puskás Peti - pedig kijelentették, hogy a produkció Alex Kedvesem című dalára emlékeztette őket. "Ha ez így folytatódik, hazamegyek a g...be. Hagyjatok békén! – fakadt ki ByeAlex a hallottak miatt. 

"Már a hét elején elkezdte Gigi a csipkelődést, és végig benne volt a levegőben, hogy engem piszkálnak. Eleinte nevettem rajta, aztán volt egy pont, mikor eldurrant az agyam. Bejött ez a srác, aki egy borzalmas dalt csinált egy rettenetes szöveggel, és a produkcióját hozzám hasonlították! Majd elkezdtek ezen poénkodni. Tisztában vagyok azzal, hogy pályakezdőként az énekesek bénák, én is az voltam, nincs is ezzel semmi baj. Nekem az fájt igazán, hogy a Kedvesem című dalommal kezdtek cukkolni, ami egy fontos sztorija volt az életemnek. Akkoriban írtam egy dalt egy olyan emberről, akit tiszteltem, szerettem és ezt most sem gondolom másképp, annak ellenére, hogy nem vagyok már vele együtt. Sokat jelent számomra ez a dal, ezt ők úgysem értenék. Akkoriban egy tök csóró gyerek voltam, egy avasi lakótelepen tengődtem és írtam egy dalt. Amikor ezzel a dallal kiálltam a színpadra, nekem az volt az életem" - mesélt a történtekről Alex a Blikknek. "Én az a fajta vagyok, aki nem szereti megbeszélni a problémákat. Magamban elrendezem és túllépek rajta. Gáspár Laci néha már fel is idegesített azzal, hogy állandóan békülni akart" - tette hozzá.

"Még most is nagyon bánt, hogy Alex ennyire a lelkére vette, hogy csipkelődtünk, ugyanakkor teljes mértékben megértem. Lehet, kicsit túllőttünk a célon" – fogalmazott Gáspár Laci.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.