Bocsánatot kért Brad Pitt Jennifer Anistontól

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta csak kiderült, hogy Brad Pitt Angelina Jolie-ba szerelmes, a világ kettészakadt. Legalábbis az emberek többsége mindig is erős érzelmi töltettel érvelt, ha az volt a kérdés, Aniston vagy Jolie a jobb választás Pitt számára. Nos, mivel mindkét kapcsolat véget ért, talán egy harmadik lett volna az... Mindenesetre Jennifer szimpatizánsai most örülhetnek, a színész bocsánatot kért exnejétől. 

„Pitt bocsánatot kért Jennifertől, amiért borzasztó dolgoknak tette őt ki; hogy nem volt jelen a házasságukban, ha mégis, akkor be volt tépve, vagy unta magát" - írja az In Touch amerikai lap, és azt is megemlítik, hogy az egykori pár szokatlanul bensőségesen beszélgetett egymással. Egy informátor a lapnak azt is megsúgta, hogy a beszélgetés végén Pitt azért is bocsánatot kért Anistontól, amiért elhagyta őt Angelina miatt.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.