Hatalmas balhé tört ki Rúzsa Magdi koncertje után Tatabányán

Rúzsa Magdi verekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatabányai bányásznapokon lépett fel Rúzsa Magdi, a koncertjét követő buli azonban balhézásba torkollott. A verekedést csak rendőri erővel tudták megfékezni.

"Amikor kinéztem az ablakon 4-5 ember káromkodva ordibált egymással. Az egyik srác ment volna neki a másiknak, alig bírták lefogni. Egy nagy robbanás szerű ablaktörést is hallottam, valamelyik ott parkoló kocsit rongálhatták meg. Aztán síri csend, mert megérkeztek a rendőrök" – mondta a Borsnak egy szemtanú. "Öten-hatan verekedtek a 220-as lépcsőháznál. Az okát nem tudom, de egy srác kapott rendesen. Volt velük egy lány is, próbálta őket szétszedni" – számolt be a részletekről egy fiatal lány a Facebookon. "Ez nem csak a bányásznap miatt van, itt a lépcsőház melletti kisbolt előtt mindig összegyűlnek egy csomóan és csapatosan isznak és kiabálnak. Abszolút nem veszik figyelembe, hogy sokan laknak itt és valaki éjfélkor már aludni szeretne nem az ő visítozását hallgatni. Rendszeres a verekedés és veszekedés" – tette hozzá egy mási lakó.

A lap Gányai Balázstól, a Komárom-Esztergom Megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudta, két, 20 és 22 éves tatabányai kezdte a balhét, amikor egy négyfős társasággal összeszólalkoztak, majd ütésváltásra is sor került. Komolyabban senki nem sérült meg, nyolc napon belüli sérüléseket szenvedtek az érintettek. A balhé kirobbantóit garázdasággal gyanúsítja a rendőrség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.