Ezt a meglepetést kapta Jay-Z-től Beyoncé: Videó!

Jay Z Beyoncé születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap ünnepelte 36. születésnapját Beyoncé. A nagy napra bizonyára egész életében emlékezni fog. 

Pár hónappal a születésnapja előtt hozta világra a csemetéit Beyoncé, így a 36. szülinapján már három gyermek édesanyjaként ünnepelhetett. De Jay-Z is mindent megtett azért, hogy meglepje a feleségét, akivel a Made in America fesztiválon buliztak.

Jay-Z és a rajongók együtt énekelték Beyoncénak a Boldog szülinapot! című dalt, amitől az ünnepelt teljesen meghatódott. Szólni sem tudott, csak ledermedten állt, és sugárzott belőle az öröm és a meglepettség.

Beyoncé és Jay-Z Amerika legdrágább villáját vásárolta meg - Fotó!

Két taggal bővült Beyoncé és Jay Z családja, plusz 8 dadával, így nem csoda, ha kell nekik egy tágas családi fészek. A sztárpár nem is aprózza el a dolgot: Amerika legdrágább villájába költöznek! Elképesztően néz ki az óriási épület: Fotó!

Angelina Jolie a terveiről beszélt: ezt fogja csinálnihttp://www.life.hu/sztarok/20170905-angelina-jolie-a-terveirol-beszelt.htmlAngelina Jolie a családi problémák miatt nagyon elhanyagolta a karrierjét, és teljesen visszavonult. Elárulta, hogy lesz-e nagy visszatérés. TV + Sztárok--György herceg iskolája nem elég biztonságos?http://www.life.hu/sztarok/20170905-gyorgy-herceg-iskolaja-nem-eleg-biztonsagos.htmlGyörgy herceg is megkezdte az iskolát méghozzá egy alapítványi suliban, de sokan úgy érzik, az intézmény nem elég biztonságos: féltik György herceg életét, mert bármikor, bárki besétálhat ellenőrzés nélkül az iskola kapuján. TV + Sztárok--Puzsér keményen kiosztotta ByeAlexethttp://www.life.hu/sztarok/20170905-puzser-kiosztotta-byealexet.htmlPuzsér Róbert nem bírta magában tartani a véleményét ByeAlexről, aki a szombati X-Faktorban vérig sértődött mentortársai élcelődésén. Puzsér szerint ez p*csáskodás volt. TV + SztárokOrigoCsomor Csilla szakított kedvesévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170905-csomor-csilla-szakitott.htmlCsomor Csilla nemrég még párjával közös terveikről beszélt, de ezek már nem fognak megvalósulni: szakítottak. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna az X- Faktor mellett új műsort kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20170905-kiss-ramona-uj-musort-kapott.htmlKiss Ramóna karrierje magasan száguld felfelé: túl az első X-Faktoros bemutatkozásán egy újabb szuper munka is megtalálta a szép színésznőt. TV + Sztárok--Stohl András a TV2-höz igazolthttp://www.life.hu/sztarok/20170904-a-tv2-hoz-igazolt-stohl-andras.htmlOlyasmi történt, amire kevesen számítottak - írja a Bors. És valóban, ki gondolta volna, hogy Stohl András, az RTL Klub egykori arca valamikor a TV2 csapatát erősíti? TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.