György herceg iskolája nem elég biztonságos?

Forrás: NORTHFOTO -
életveszély György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
György herceg is megkezdte az iskolát méghozzá egy alapítványi suliban, de sokan úgy érzik, az intézmény nem elég biztonságos: féltik György herceg életét, mert bármikor, bárki besétálhat ellenőrzés nélkül az iskola kapuján.

György hercegnek is megkezdődött az iskola, a 4 éves királyi sarjra is az a sors vár, ami megannyi kis nebulóra. Persze nem pontosan ugyanaz, hiszen György egy alapítványi iskolába jár, ahol 5 milliós tandíj biztosítja, hogy mindenből a legjobbat kapják. A biztonság azonban úgy tűnik nem tartozik a legfontosabb dolgok közé ebben a suliban!

György herceg veszélyben van? Forrás: NORTHFOTO

Egy 54 éves nő, Sarah Burnett-Moore ugyanis azt álítja, hogy ő szabadon és ellenőrzés nélkül sétált be a minap abba az iskolába, ahová György is jár. Senki nem állította meg, és nem is kérdezték meg tőle, mit akar. A nő szerint ez súlyos hanyagság és ilyen biztonsági intézkedésk mellett bizony veszélyben van a kis diákok biztonsága, így György hercegé is. Miatta

még nagyobb óvintézkedések kellenének, mert a nő szerint akár egy terrortámadás célpontjává is válhat az intézmény a híres tanuló miatt.

"Az iskolától mindössze 200 méterre lakom és aggódoma a biztonság miatt, ahogy a szomszédaim is, mert György herceg jelenléte terrorísta támadások célpontjává tehetik az intézményt" - mondta a nő.

György herceg is az oviban eszik majd: ezek lesznek a fogások

Az óvodai menzát György herceg sem ússza meg, de neki nem kell lisztes főzelékeket majszolnia: igazi finomságokat kap majd. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.