Papp Szabi, zenész-énekes lesz a 4. zsűritag a Sztárban sztárban

TV2 Sztárban sztár zsűri Papp Szabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, ki lesz Stohl András mellett a 4. zsűritag a Sztárban sztár című műsorban....

Bombaként robbant a hír, hogy Stohl András is a Tv2 csapatát fogja erősíteni,ráadásul a Sztárban sztár című nagysikerű produkció zsűritagjaként. Liptai Claudia, Stohl András és Majka mellett azonban üresen állt még egy szék... sokáig titkolta a csatorna, ki a negyedik zsűritag, aki vasárnaponként szórakoztatni fogja a nézőket, valamint véleményezi a versenyző sztárokat:

Papp Szabi, zenész-énekes, a Supernem zenekar frontembere is csatlakozott a sztárgárdához.

Most már teljes a létszám, szeptember 10-én pedig el is rajtol a műsor, amit természetesen ebben az évadban is Tilla vezet majd.

Papp Szabi supernem pilvaker Forrás: Facebook/Supernem

"A TV2 Csoport egyik erőssége, hogy a legnépszerűbb képernyősök* nálunk dolgoznak. Stohl András átigazolásával újabb rendkívül népszerű és profi műsorvezetővel bővül a csapat. Amikor András jelezte, hogy színházi előadása miatt csak később tud csatlakozni, ezt természetesen elfogadtuk, így szeptember 17-én láthatják őt először a képernyőn a TV2 nézői, később pedig műsorvezetőként is feltűnik majd a csatornán. A Supernem-es Papp Szabira azért esett a választásunk, mert Majkával korábban már több műsorban dolgoztak együtt, remek párost alkotva, emellett abban is bízunk, hogy az ő egyénisége és humora egy új közönséget is leültet a műsor elé" - mesélte Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.