Párkapcsolata kezdeteiről mesélt Dobó Kata: Videó!

Forrás: Instagram/katadobo -
Zsidró Tamás Dobó Kata szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata vállalta, hogy kendőzetlen őszinteséggel mesél magáról, a mindennapjairól és a szerelmi életéről is. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, tavaly talált egymásra Dobó Kata és Zsidró Tamás. A friss kapcsolat híre többeket is meglepett, hiszen már több, mint 20 éve ismerik egymást, de soha nem volt jele annak, hogy érdeklődnének egymás iránt. A sztáranyuka állítása szerint korábban elképzelhetetlennek tartotta volna, hogy Tamással szerelembe essen.

"(...) Nem, egyrészt mindketten párkapcsolatban éltünk akkor. Laci neki a legjobb barátja, ezért ez nem vetődött fel"

Dobó Kata nem számított arra, hogy egyszer szerelmes lesz Zsidró Tamásba Forrás: Instagram/katadobo

De tavaly nyáron minden megváltozott, hiszen akkor már mindketten nagyjából 1 éve egyedülállók voltak, és egyszer csak másképp néztek egymásra. Bár saját bevallása szerint Kata több okból kifolyólag is tartott a dologtól. Például azért, mert Tamás, és Kata volt férje jó barátok.

"Egy kicsit féltem(...) biztos az is, hogy a Lacinak volt a barátja, vagy a barátja. De ők kettesben tisztázták, hiszen Laci is boldog házasságban él. Azért ez egy nagyon régi történet"

A sztáranyuka pedig örül a volt férje boldogságának is. Nem látja értelmét annak, hogy utálkozzanak, hiszen a közös gyermek már egy életre összeköti őket. Ráadásul ő egyébként is jó kapcsolatot ápol a volt kedveseivel - írta meg a Blikk.

Dobó Kata smink nélküli fotót posztolt

A szexi színésznő smink nélküli fotót osztott meg a közösségi oldalán. Kata azon szerencsések közé tartozik, aki festék nélkül is elmondhatja magáról, hogy szép: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.