Hujber Feri megfizet a füvezésért

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc füvezés drog büntetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg Hujber Feri belátta, hogy nincs értelme fellebbeznie a bíróságon, ugyanis nyolc nap alatt nem élt ezzel a jogával, így viszont most fizethet!

A színész soha nem híresztelte, de titkot sem árult el azzal, hogy alkalmanként szokott füvezni. Állítása szerint alvási problémákkal küzd, és a drog ebben volt segítségére. A házkutatás során nem találtak jelentősebb mennyiséget nála, azonban az ügyészség mégis vádat emelt. A bíróság meghozta döntését, Hujbernek fizetnie kell. Az összeg 150 ezer forint, illetve az eljárás költsége plusz 172 ezer forint - tudta meg a Ripost.

Hujber Feri napokon belül megkapja büntetését Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Korábban Hujber Feri azt nyilatkozta a Life.hu-nak, hogy nem lesz hajlandó kifizetni a büntetés összegét, inkább leüli. Miután kézhez kapja a csekket, 30 nap áll rendelkezésére ahhoz, hogy befizesse ezt az összeget, különben a bíróság valóban letöltendő szabadságvesztésre változtatja az ítéletet. Ez esetben az ítélet 30-500 napig terjedhet, vagyis ha a színész leüli a büntetését, nem biztos, hogy részt tud venni új filmje, a Valami Amerika 3. jövő évi bemutatóján.

Így néz ki Gyulányi Eugénia Éva: Fotó! http://www.life.hu/kult/20170905-gyulanyi-eugenia-eva-fantasztikusan-nez-ki.htmlA Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanévnyítót és díszdiploma-átadó rendezvényt is tartottak. Ott találkozhattunk Gyulányi Eugénia Évával. Kult--7 nagyon furcsa páros a mozibólhttp://www.life.hu/kult/20170904-het-nagyon-furcsa-paros-a-mozibol.htmlMár játsszák a hazai mozik a Sokkal több, mint testőr című filmet, amiben Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson alkot nagyon különös duót: az egyikük egy bérgyilkos, a másik pedig egy rá vigyázó testőr. A hasonlóan bizarr párosítások persze nem ritkák a mozivásznon - össze is gyűjtöttük a kedvenceinket! Kult--Programajánló ősz elejérehttp://www.life.hu/kult/20170905-programajanlo-szeptember-elso-ket-hetere.htmlAmennyire hűvösen indul a szeptember, annyira szívmelengető programokkal kecsegtet bennünket. Íme, egy kis ízelítő! Kult--Elhunyt Murray Lerner, Oscar-díjas rendező: Fotó! http://www.life.hu/kult/20170905-elhunyt-murray-lerner-rendezo.html90 éves korában veszítette életét a világ egyik leghíresebb dokumentumfilm-rendezője. Kult--Ma lenne 71 éves Freddie Mercuryhttp://www.life.hu/kult/20170905-freddie-mercury-71-eves-lett.htmlFreddie Mercury a Queen együttes legendás frontembere volt, utánozhatatlan stílusa és karizmája tette egyedivé és halhatatlanná. 71 évvel ezelőtt született, de már több mint 20 éve nincs köztünk a zenész, akit milliók imádtak úgy, ahogy van, pedig ő származását és szexuális beállítottságát szégyellte. Kult--Pregitzer Fruzsina is megjelent a Szomszédok buliján http://www.life.hu/kult/20170904-pregitzer-fruzsina-egyutt-bulizott-a-szomszedokkal.html30 éves lett a Szomszédok, ezért bulit rendeztek a színészek a harmadik X tiszteletére. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.