Győzikét dögös magyar modellel fotózták le egy hotelszobában

Fotó: Polyák Attila - Origo -
modell Gáspár Győző Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maga Győzike tette közzé a szexi magyar modellel készült felvételeket, amiket egy hotelben rögzítettek, nem tudni, milyen célból. Vajon mit szól ehhez Bea asszony?

Gáspár Győzi megosztott néhány fotót a Facebook-oldalán, ami nagy népszerűségnek örvendett, nem is csoda: egy gyönyörű modell oldalán látható. A szépséges szőke manökennel egy hotelben örökítették meg Győzikét, de azt nem tudni, milyen célból készültek a felvételek, ahogy azt sem, vajon mit szól ehhez Bea asszony.

A fotót Győzike csak egy rövid szöveggel osztotta meg: "Az elegancia nem megy ki a divatból" - írta a showman. A gyönyörű hotelben mindketten nagyon jól mutatnak, és több mint valószínű, hogy csupán egy reklámfotózás miatt állt össze Gáspár Győző a magyar modellel.

Győzike modell babérokra vágyik? Fotók!

Ilyen fotókat még sosem láttunk Győzikéről, de úgy tűnik a sztár már meg sem áll addig, míg nem készül közös műtermi felvétel Palvin Barbival. Nézd meg, milyen különös pózokban örökítették meg a showmant.
Párkapcsolata kezdeteiről mesélt Dobó Kata: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170906-dobo-kata-oszinten-meselt-a-szerelme-kezdeteirol.htmlDobó Kata vállalta, hogy kendőzetlen őszinteséggel mesél magáról, a mindennapjairól és a szerelmi életéről is. TV + Sztárok--Zalatnay Saroltának még mindig bókolnak a férfiakhttp://www.life.hu/sztarok/20170906-zalatnay-sarolta-meg-mindig-kapja-a-bokokat.htmlZalatnay Cini sokáig igazi szexszimbólum volt, de mostanában hiányzik az életéből a szerelem. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne bomlanának utána a férfiak: még most is kapja a bókokat. TV + Sztárok--Sas József visszavonul: nem csinál több kabaréthttp://www.life.hu/sztarok/20170906-sas-jozsef-nem-csinal-tobb-kabaret.htmlSas József évtizedek óta szórakoztatja az embereket, a szilveszter elengedhetetlen volt nélküle, de úgy döntött, befejezi. TV + Sztárok--Új zenei projekten dolgozik Beri Aryhttp://www.life.hu/sztarok/20170906-uj-zenei-projekten-dolgozik-beri-ary-a-szerelem-elso-verig-egykori-fugeje.htmlSzinte nem volt olyan kamaszlány, aki a 80-as évek végén ne lett volna szerelmes Beri Aryba. A Szerelem első vérig sztárja azonban később eltűnt, önpusztító életet élt. Öt évvel ezelőtt, egy szívroham után azonban letette az alkoholt és a cigit, kvázi új életet kezdett. TV + SztárokOrigoKiderült, mi okozta a Happy Gang énekesnének, Mohamannak a haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20170906-ez-okozta-a-happy-gang-enekesnenek-mohamannak-a-halalat.htmlLezárult a nyomozás a Happy Gang énekese, Mohaman halálának az ügyében. Kiderült, a 45 éves férfi hirtelen szívhalál miatt vesztette életét. A nyomozást Moha mostohaapja, Maruzsi László indítványozta, tudni szerette volna, hogy a körülmények, a mentő kiérkezése mennyiben befolyásolta az egykori énekes túlélési esélyeit. TV + Sztárok--Szabó Zsófi megmutatta, hogy rugdos a kisbabája - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170905-szabo-zsofi-megmutatta-mozgo-pocakjat-video.htmlÉdes videót posztolt közösségi oldalára Szabó Zsófi...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.