Anastacia asszisztense is elment a magyar X-Faktor válogatásra

Forrás: RTL -
X-Faktor X-Faktor 2017 Anastacia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves Ács Norbert azt állítja, hogy ő a világsztár Anastacia asszisztense. A fiatalember – aki elmondása szerint Svédországban él és egy lemezkiadónál dolgozik – azonban nem elégszik meg ennyivel, ő ugyanis a reflektorfénybe vágyik.

De a magyar srác, nem egy svéd tehetségkutatóban, hanem itthon, az X-Faktorban próbálta ki magát. „Engem Anastacia bátorított abban, hogy énekeljek, mert szerinte egy csiszolatlan gyémánt vagyok... Ő egyébként ugyanolyan ember, mint te, vagy én, ő is csinál hülyeségeket"- ecsetelte a színpadon az énekes, aki pontosan emlékszik a napra, amikor együtt bulizott akkora sztárokkal, mint a börtönt megjárt Wesley Snipes. Hogy mit produkált a világsztár asszisztense a magyar versenyben, az szombaton kiderül.

Forrás: RTL
Friss: Megszületett Mark Zuckerberg második lányahttp://www.life.hu/sztarok/20170828-megszuletett-mark-zuckerberg-masodik-lanya.htmlBefrissítette profilját a Facebookon Mark Zuckerberg, hiszen felesége életet adott második gyermeküknek. A kislány az August nevet kapta, és nagy örömmel fogadta nővére, a 20 hónapos Maxima.TV + Sztárok--Melyik híresség rejtőzik a fotókon? - Kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170723-melyik-hiresseg-rejtozik-a-fotokon.htmlÁlarc, papírzacskó vagy maszk takarja ezekenek a hírességeknek az arcát. Te felismered őket ennyiből? Tedd magad próbára a kvízünkkel! TV + Sztárok--Bombaformában! Liptai Claudia lábai mesések - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170826-liptai-claudia-labai-mesesek-foto.htmlEgy szülinapra igyekezett barátnőjével Liptai Claudia, amiről egy fotót is megosztott a hivatalos Facebook-oldalán. És tény, hogy Claudia bombaformában van! TV + SztárokOrigoMi lett vele? Eltűnt a Titkok és szerelmek főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170826-eltunt-a-titkok-es-szerelmek-foszereploje.htmlEmlékeztek még a Titkok és szerelmek szappanoperára, amelyben a modellkarrierről álmodó, Christina drámaian beleszeret a kanárisárga álomautóval járó Victor Manuelbe? Nos, nem akármilyen pletykát találtunk a főszereplő Adela Noriega színésznőről a neten. TV + SztárokOrigoElhunyt Radics Gigi nagymamájahttp://www.life.hu/sztarok/20170826-elhunyt-radics-gigi-mamaja.htmlTavasszal még arról beszélt az énekesnő, hogy jobban van imádott nagyija. Ám legyőzte a betegség.TV + SztárokOrigoAlekosz dupla perre készülhttp://www.life.hu/sztarok/20170826-alekosz-perelni-akar.htmlElképesztő, hogy ennyi év után sem adja fel Nagy Alekosz, aki bíróságra járkál és mindkét csatornát bepereli, hogy visszakapja, amit elvesztett.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.