Hajdú Péter elárulta, egyelőre nem kíván újra nősülni: ezért szakítottak Eszterrel

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Eszter nősülés Hajdú Péter szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter a tönkrement házassága után hamar megtalálta a boldogságot, de Eszterrel nem tartott sokáig a kapcsolatuk. A műsorvezető elárulta, miért szakítottak.

Sikerült újra megtalálnia a szerelmet Hajdú Péternek, miután Katával tönkrement a kapcsolatuk. A 28 éves Eszter oldalán újra boldognak és teljesnek érezte magát, annyira, hogy még a nagy nyilvánosságnak is bemutatta a lányt. Viszonyuk azonban nem tartott sokáig, Hajdú Péter pedig elárulta, hogy miért szakítottak.

Hajdú Péter és Eszter már nincsenek együtt. A műsorvezető elárulta, miért szakítottak Fotó: Polyak Attila - Origo

Huszonnyolc éves, neki férjre és gyerekekre van szüksége, én pedig még el sem váltam.

Megszólalt a szakításukkal kapcsolatban Hajdú Péter exe, Eszter


Már korábban is lehetett arról olvasni, hogy Hajdú Péter és kedvese, Eszter szakítottak, ám akkor ez még vaklárma volt. Az elmúlt napokban azonban bombaként robbant a hír: most már tényleg nincsenek együtt. Szakításukat előbb a műsorvezető, majd Eszter is kommentálta. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Sztárok, akik még nem veszítették el a szüzességüket http://www.life.hu/sztarok/20170906-sztarok-akik-meg-mindig-szuzek.htmlA mai rohanó világban elég nehéz elképzelni, hogy valaki (18 éves kora után) ne éljen szexuális életet. Pedig mint kiderült, a hírességek közül többen is szüzek még. TV + Sztárok--ByeAlex nélkül folytatták a mentorok az X-Faktor meghallgatását - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170906-byealex-nelkul-folytattak-a-mentorok-az-x-faktor-meghallgatasat.htmlByeAlex nem tolerálta mentortársai beszólásait, megsértődött és vissza se ment a stúdióba. A mentoroknak nélküle kellett folytatni a meghallgatást. TV + SztárokOrigoHivatalosan is elkelt Hullan Zsuzsa: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170906-ferjhez-ment-hullan-zsuzsa.htmlAz RTL Klub reggeli műsorában vendégeskedett Hullan Zsuzsa, színésznő. Romantikus történetet mesélt élő adásban. TV + SztárokThinkstockA TV2 Mokkájában nyilatkozott Stohl András először a váltásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170906-csatornat-valtott-stohl-andras.htmlA nagysikerű Sztárban Sztár negyedik évadában hatalmas változásra készülhetnek a rajongók: új zsűritag fogja szórakoztatni a közönséget Papp Szabolcs mellett Stohl András lesz az új zsűritag. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHujber Feri megfizet a füvezésérthttp://www.life.hu/sztarok/20170906-fuvezes-miatt-kapta-bunteteset-hujber-feri.htmlValószínűleg Hujber Feri belátta, hogy nincs értelme fellebbeznie a bíróságon, ugyanis nyolc nap alatt nem élt ezzel a jogával, így viszont most fizethet! TV + Sztárok--Győzikét dögös magyar modellel fotózták le egy hotelszobábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170906-gyoziket-szoke-magyar-modellel-fotoztak-egy-hotelszobaban.htmlMaga Győzike tette közzé a szexi magyar modellel készült felvételeket, amiket egy hotelben rögzítettek, nem tudni, milyen célból. Vajon mit szól ehhez Bea asszony? TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.