Mi lesz velük? Teljesen kikészültek a Survivor játékosai

fáradtság Istenes Bence csapat Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogyott a motiváció és a lendület az Ibon törzsnél, akikre ma este a törzsi tanács vár.

Elképesztően megviseli az Ibon törzset a védettségi játékok elvesztése. Ez olyannyira rányomta a bélyeget a törzs életére, hogy úgy érzik, elfogyott a lendületük. Helyzetüket tovább nehezíti, hogy a komfort hiánya is kezd eluralkodni a törzsön.

„Miért ilyen hulla az egész csapat?" – teszi fel a költői kérdést Anita, akihez Klaudia csatlakozik és elismeri, ő nincs a toppon. „Én nagyon legyengültem tegnapról mára. Már tegnap is éreztem, hogy gyenge vagyok" – vallotta be a szőkeség.


Azonban nemcsak ők, de a csapat többi tagja is aggódik, hiszen egyre nehezebben bírják - nemcsak a vereséget - de a nomád megpróbáltatásokat is. „Nekem egy illemhely nagyon hiányzik, egy fogkefe illetve ha minden nap annyit ehetnék amennyit szeretnék" – vallotta be Benedek, aki csapattársaival együtt, ma ebben a viharvert állapotban kényszerül a törzsi tanács elé állni.

Hogy miként alakul az Ibon törzs élete, kiderül a mai adásból, 19:00-tól az RTL-en.

Könnyeket csak az új George Michael dal a rajongók szemébehttp://www.life.hu/sztarok/20170907-fantasy-az-uj-george-michael-dal-cime.htmlA friss, de mégis ismerős dallamok felkavarták az állóvízet. TV + Sztárok--Szőke Zoltánék Portugáliába utaztak nászútrahttp://www.life.hu/sztarok/20170907-portugaliaba-utaztak-naszutra-szoke-zoltanek.htmlKülönleges környezetben ünnepelte a házasságát Szőke Zoltán, és a felesége, Annamária. TV + Sztárok--Egykori pályatársa elmondta, hogy jobban lesz-e valaha Michael Schumacherhttp://www.life.hu/sztarok/20170907-michael-schumacher-allapota.htmlKevés sportoló sorsa foglalkoztatja úgy a nagyközönséget, mint Michael Schumacheré. Mindenki drukkol a pilótának, hogy felépüljön. Nem hiába kapnak szárnyra szinte hetente újabb hírek, találgatások az állapotával kapcsolatban. TV + SztárokAFPHová tűnt ByeAlex?http://www.life.hu/sztarok/20170907-eltunt-az-x-faktorbol-byealex.htmlNyakig ülünk majd a drámában szombaton. A következő X-Faktor epizódban ugyanis nem jelenik meg reggel a stúdióban ByeAlex, akit mentortársa és cinkostársa Gáspár Laci tucatszor próbál meg telefonon elérni. TV + SztárokOrigoBaleset miatt kell műteni a sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20170907-ket-mutet-is-var-a-nepszeru-enekesre.htmlEgy színházi próba során is történhetnek balesetek. Így járt Mészáros Árpád Zsolt is, aki alól egy díszlet mozdult ki a Szegedi Szabadtéri Játékokon, igen komoly problémát okozva ezzel. TV + SztárokOrigoRá sem lehet ismerni Antonio Banderasra - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170907-banderas-arnyeka-onmaganak.htmlA világ egyik legszexisebb pasijaként tartották számon éveken keresztül Antonio Banderast, de amíg kollégáinak kifejezetten jól áll az idő múlása, a színész ezt egyáltalán nem mondhatja el magáról. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.