Egykori pályatársa elmondta, hogy jobban lesz-e valaha Michael Schumacher

Forrás: AFP -
neurológia Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevés sportoló sorsa foglalkoztatja úgy a nagyközönséget, mint Michael Schumacheré. Mindenki drukkol a pilótának, hogy felépüljön. Nem hiába kapnak szárnyra szinte hetente újabb hírek, találgatások az állapotával kapcsolatban.

A legfrissebb híreket (vagy éppen álhíreket) Schumi egyik pályatársa szolgáltatta. Az egykori F1-es versenyző, Philippe Streiff azt állítja, hogy Michael neurológiai problémái nem teszik lehetővé, hogy javulás álljon be az állapotában, sosem lesz már a régi. A 65 éves Streiff a DailyStar magazinnak nyilatkozott, de informátorának nevét, pontos kilétét nem fedte fel. Mindössze annyi mondott, hogy jó kapcsolatot ápol a Schumacher családdal, és onnan szerezte az információit.

Michael Schumacher állítólag sosem lesz már a régi Forrás: AFP

A menedzser, Sabine Kehm természetesen cáfol, azt mondja, Streiff sosem állt közel a Forma-1-es pilóta családjához.

Hová tűnt ByeAlex?http://www.life.hu/sztarok/20170907-eltunt-az-x-faktorbol-byealex.htmlNyakig ülünk majd a drámában szombaton. A következő X-Faktor epizódban ugyanis nem jelenik meg reggel a stúdióban ByeAlex, akit mentortársa és cinkostársa Gáspár Laci tucatszor próbál meg telefonon elérni. TV + SztárokOrigoBaleset miatt kell műteni a sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20170907-ket-mutet-is-var-a-nepszeru-enekesre.htmlEgy színházi próba során is történhetnek balesetek. Így járt Mészáros Árpád Zsolt is, aki alól egy díszlet mozdult ki a Szegedi Szabadtéri Játékokon, igen komoly problémát okozva ezzel. TV + SztárokOrigoTitokban férjhez ment Hullan Zsuzsa, a Barátok közt egykori sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170907-titokban-ferjhez-ment-hullan-zsuzsa.htmlA Barátok közt egykori színésznője 56 évesen állt oltár elé, gyönyörű esküvőn mondta ki párjának a boldogító igent. Hullan Zsuzsa elárult néhány részletet a nagy napjukról. TV + Sztárok--Rá sem lehet ismerni Antonio Banderasra - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170907-banderas-arnyeka-onmaganak.htmlA világ egyik legszexisebb pasijaként tartották számon éveken keresztül Antonio Banderast, de amíg kollégáinak kifejezetten jól áll az idő múlása, a színész ezt egyáltalán nem mondhatja el magáról. TV + Sztárok--Vége! Nem láthatjuk többet a Barátok közt sztárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170907-baratok-kozt-ludwig-tavozik.htmlÚjabb szereplőt írnak ki a Barátok köztből.TV + SztárokOrigoErős Antónia rendszeresen edz: szeretne tetszeni a férjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20170907-eros-antonia-rendszeresen-edz-szeretne-tetszeni-a-ferjenek.htmlKözeledik a 20. házassági évfordulója Erős Antóniának és párjának, bizony ennyi együtt töltött év sok munkát rejt. Antónia elárulta, hogyan őrzi a tüzet a házasságában. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.