Szőke Zoltánék Portugáliába utaztak nászútra

esküvő Szőke Zoltán nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges környezetben ünnepelte a házasságát Szőke Zoltán, és a felesége, Annamária. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, teljes titokban mondta ki a boldogító igen a Barátok közt sztárja. A szűk körben megrendezett szertartáson nem vitték túlzásba a dekorációt és a helyszínválasztást sem. Olyan helyen szerettek volna egybekelni, amelynek spirituálisan jó a kisugárzása. Ráadásul egy igazi táltos adta őket össze.

Szőke Zoltán és Annamária nagyon sok jó élménnyel tértek haza Portugáliából Forrás: Story Magazin

Most pedig a nászútról meséltek, ami szinén hasonlóan laza és kötetlen hangulatban telt. Portugáliába utaztak, ahol egy barátjuknak köszönhetően szeretetteljes fogadtatásban részesültek, és megismerkedhettek a portugál élet sava borsával.

"Kértük a barátunkat, hogy találjon nekünk a közelében egy szállást, de ő hallani sem akart erről. Úgy döntött, az ő vendégei leszünk. Csodás baráti társaságra leltünk náluk: csupa kedves emberre, akik megmutatták nekünk, milyen is a mediterrán életérzés" - írta meg a Story.

Férjhez megy a híres magyar énekesnő

A szexi sztár és a párja hamarosan tényleg kimondják a boldogító igent, néhány hónap múlva már férj és feleség lesznek. Az énekesnő elárulta, milyen esküvőt terveznek. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.