Az egyik Survivor versenyző önként feladta a harcot

Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi -
Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan események és döbbenetes hírek történtek a Survivorban. Az egyik játékos például önszántából úgy döntött, hogy befejezi a játékot. 

A Buwaya törzs tagjai szavazáson úgy ítélték meg, hogy Ferinek köszönhetik legtöbb győzelmüket. Ám amíg Iliász Ferire tette a voksát, Feri Iliásszal szemben már nem volt ilyen gentleman – ennek is köszönhette nyereségét. A törzs vezetője a jutalmul felkínált fogmosással, fürdőzéssel egybekötött vacsorára Alexandrát, Adriennt és Barbit vitte magával. Ez komoly feszültséget szült, hiszen a többség Iliászt is érdemesnek tartotta rá, aki maga is megorrolt emiatt Ferire.

Klaudia meg is siratta Lilla távozását, pedig ő is rá szavazott Forrás: RTL Klub

Az Ibon törzs tagjai nem hittek Zolinak, aki tálcán kínálta nekik Tamás fejét. A legtöbb szavazatot Lilla kapta, így ő távozott. Láthatóan Benedeket és Klaudiát sújtotta le a legjobban barátjuk elvesztése, holott ők is rá szavaztak. Zoli kénytelen belátni, hogy a csapat összekovácsolására irányuló törekvései végleg kudarcot vallottak. Saját árulásán túl talán már csak a többiek árulása miatt szenved jobban.

Az éhségtől szenvedő játékosok időnként egymáson vezetik le a feszültséget Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi

Hiába a szervezettség, a nélkülözést és az éhezést a Buwaya tagjai is nehezen viselik. Bálint leginkább Iliászon vezeti le a dühét. Az indulatokat csak tetőzi a zsákmányszerzés, amely az eddigi egyik legkeményebb próbatétel elé állítja a versenyzőket. Olyannyira, hogy valaki fel is adja és önként hazautazik a Fülöp-szigetekről. De hogy ki lesz az, aki önszántából lemond a 20 millióról, az csak a ma esti adásból derül ki.

Gáspár Evelint a Survivor egyik játékosa fogyasztotta le

Bárki láthatja, hogy Gáspár Evelin teljesen átalakult: 35 kilót adott le súlyfeleslegéből, de persze volt segítsége! Kiderült, hogy a Survivor egyik játékosa fogyasztotta le. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.