Tóth Gabi Hegedűs a háztetőn Alföldi Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotókat osztott meg a közösségi oldalán Tóth Gabi: így készülnek a színészek a Hegedűs a háztetőn című darab bemutatójára.

Tóth Gabi bizonyára nagyon boldog, hiszen Alföldi Róbert már második alkalommal kérte fel, hogy szerepeljen az egyik darabjában. Ezúttal a Hegedűs a háztetőn című produkcióban vehet részt, amire már egy ideje lázasan készülnek.

Hamarosan azonban véget érnek a munkálatok, ugyanis két nap múlva, azaz december 10-én este bemutatásra kerül a darab, ezért nem csoda, ha már Gabi is egyre több idejét a színpadon tölti. Olyan nevekkel szerepelhet együtt, mint Csákányi Eszter, Bánfalvi Eszter, Éder Enikő vagy Stohl András.

#kulisszák #hegedűsaháztetőn #bánfalvieszter #stohlandrás #csákányieszter #éderenikő

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

"Voltam boszorkány, voltam tinédzser, akit megtámadtak"

Peller Mariann „Utazás a lelked körül" című műsorának legújabb vendége, Tóth Gabi nyújt betekintést életének azon részébe, amiben főszerepet játszik a változás, az önmagával való szembenézés. A LifeTv ezoterikus műsorában az énekesnő őszintén beszél az életében jelenlévő keménységről és arról az átalakulásról, ami egy érzékibb nőt formált belőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.