Így néz ki ma a Bestiák énekesnője, Miss Bee, vagyis Somorjai Ilona!

Forrás: coversclub.hu -
Bestiák Somorjai Ilona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bestiák szőke énekesnője már 41 éves, de még ma is bombaformában van. Miss Bee sok mindennel foglalkozott az elmúlt években, de az igazi szerelme örökké az éneklés maradt. Így néz ki most a legendás együttes bombázója!

Habár 2001-ben feloszlott a Bestiák, nincs olyan ember, aki ne hallotta volna legalább egy számát a bandának, és persze sokan vannak, akik ezeken a dalokon nőttek fel. Annak idején rengetegen sajnálták, hogy az együttes nem folytatja tovább, a tagok pedig szétszéledtek, de Miss Bee az éneklésnél maradt. A Fem3 Caféban elmesélte, mivel teltek az elmúlt évei, és a lehetséges visszatérésről is beszélt!

A Bestiák 2001-ben oszlott fel, pedig nagyon sikeresek voltak Forrás: coversclub.hu

"A legtöbbet az éneklésbe fektettem,de minden, ami kreativitással kapcsolatos, az engem borzasztóan érdekel. Éppen ezért rengeteg sulit elvégeztem, mint a lakberendezőt, sminkest" - mesélte Ilona, de az éneklést egyik sem tudta túlszárnyalni.

Majd' 7 évet jártam ki a zenekarommal külföldre,

Somorjai Ilona még ma is nagyon dögös Forrás: Facebook/Miss Bee - Bestiák

Ez egy jó poén volt, és a nyári fellépések nosztalgiával töltöttek el minket,

Most úgy sejlik, hogy van lelkesedés a női vonalon erre a Bestiák újításra"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.