A Barátok közt sztárpárja, Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a kapcsolatukról nyilatkozott

Kinizsi Ottó Barátok közt Deutsch Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már régóta nincsen a sorozatban Deutsch Anita és Kinizsi Ottó, de mégis mindenki a Barátok köztből ismeri őket. A pár sok kritikát kapott, amikor összejöttek, de ők kitartottak egymás mellett, és az idő őket igazolja: már 13 éve házasok!

Nem volt könnyű dolga Dutsch Anitának és Kinizsi Ottónak, ugyanis amikor összejöttek, senki nem hitt abban, hogy kapcsolatuk tartós lesz. A Barátok köztben ismerhette meg őket az ország, az ő szerelmük is a sorozatnak köszönhetően szökött szárba, de már évek óta nem szerepelnek benne, és a képernyőkön sem. Hamarosan azonban újra láthatjuk őket együtt, ezúttal azonban a TV2 Drágám, add az életed című vetélkedőjében!

A Barátok közt sztárpárja, Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a Drágám, add az életed című műsorban lesz látható újra a TV-ben Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv


voltak nehézségeink a tizenhárom év alatt,

Deutsch Anita: "Lelkileg fáj, hogy színésznőként kicsit háttérbe szorultam"


Közel tíz éve szállt ki a Barátok közt sorozatból Deutsch Anita, akit hét éven keresztül Szilágyi Andreaként ismert az egész ország. A színésznő 2004-ben között házasságot a szintén a szériában szereplő Kinizsi Ottóval, akivel azóta is boldog kapcsolatban élnek, két közös gyermekükkel, a 11 éves Emmával és a hatéves Hannival. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

VV Aurelio új lehetőséget kapott: ez most a munkájahttp://www.life.hu/sztarok/20170908-ez-most-vv-aurelio-munkaja.htmlAz egykori villalakó éppen nincs képernyőn, de ez nem jelenti azt, hogy ne dolgozna az RTL Klubnak. Kapott lehetőséget ugyanis a csatornától, most VV Anikó keze alá dolgozik! TV + Sztárok--8 nap múlva férjhez megy Rúzsa Magdi!http://www.life.hu/sztarok/20170908-8-nap-mulva-ferjhez-megy-ruzsa-magdi.htmlMájusban jegyezte el párja Rúzsa Magdit, az esküvővel pedig nem várnak tovább: 8 nap múlva kimondják a boldogító igent! TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSzilágyi István bántalmazásról, boldogságról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20170908-szilagyi-istvan-bantalmazasrol-boldogsagrol-meselt.html100 éves lett a magyar filmgyártás, ennek megünneplésére összehívták a magyar filmtörténelem legendáit. Lópici Gáspár, vagyis Szilágyi István is eljött a rendezvényre, aki manapság a fiával történt balhé miatt került címlapokra, hiszen fia megverte őt, emiatt börtönbe is került. Hogy mikor szabadul, hogy él most a színészlegenda, láthatjuk-e még szerepelni, valamint, hogy boldog ember-e Szilágyi István, az interjúban elmondta.TV + Sztárok--Schobert Norbi kihozza a börtönből Hujber Ferit, ha lecsukjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170908-schobert-norbi-kihozza-a-bortonbol-hujber-ferit-ha-lecsukjak.htmlAhogy írtunk róla, börtönbe kerülhet Hujber Feri, ha nem fizeti ki a füvezéséért járó pénzbírságot. Az üggyel kapcsolatban most Schobert Norbi is megszólalt. TV + Sztárok--Anastacia asszisztense is elment a magyar X-Faktor válogatásrahttp://www.life.hu/sztarok/20170907-anastacia-asszisztense-is-szerepel-a-magyar-x-faktorban.htmlA 25 éves Ács Norbert azt állítja, hogy ő a világsztár Anastacia asszisztense. A fiatalember – aki elmondása szerint Svédországban él és egy lemezkiadónál dolgozik – azonban nem elégszik meg ennyivel, ő ugyanis a reflektorfénybe vágyik. TV + SztárokOrigoÚjabb gyerekeket fogadott örökbe Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20170907-6-gyereke-van-madonnanak.htmlNem szívesen enged betekintést a világsztár a családi életébe, most azonban kivételt tett. Közösségi oldalán és a médiában több képet osztott meg gyerekeiről, sőt a PEOPLE magazin elkísérhette Madonnát a Malawiban átadott kórház megnyitójára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.