Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál romantikus hétvégén vannak Toszkánában. Egy ismeretlen illető pedig virágot hagyott a kocsijukon...

Ördög Nóra két lábbal a fellegekben jár, ugyanis a szerelme elrabolta őt és egyenesen Toszkánába repítette. Nóri most ünnepelte szülinapját, ez volt az apropója a romantikus utazásnak.

Számos csodás fotót posztoltak közösségi oldalukra:

finom borok, fantasztikus ételek és szerelmes pillantások

- ezek mind jellemzik a hétvégéjüket.

Legutolsó fotóján azonban egy titokzatos idegen is szerepel: valaki egy szál virágot hagyott a kocsijukon. Nóri azt írta a kép mellé, hogy nem a férje volt, de sejti, hogy ki lehetett. Vajon ki volt az?

Cooky sikeres repülős vizsgát tett - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-cooky-sikeres-repulos-vizsgat-tett-foto.htmlCooky nem csak a rádiózásban, de a repülésben is jelesre vizsgázott.TV + SztárokOrigoAleska élete első kiállításáról mesélt - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170909-elete-elso-kiallitasarol-meselt-video.htmlAleska Diamond bár a pornóiparban kezdte és ott is szerezte hírnevét, messze jutott : ma már saját kiállítása is van. TV + Sztárok--Survivor Tamás akár embert is ölt volnahttp://www.life.hu/sztarok/20170909-survivor-tamas-embert-is-olne.htmlÚj taggal bővült az Iban törzs a Survivor című műsorban. Tamás egy igazi kemény pasi. TV + SztárokOrigoIlyen az idei Nemzeti Vágta - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170909-ilyen-az-idei-nemzeti-vagta-video.htmlLázár Vilmos, fogathatjó világbajnok mesélt a Nemzeti Vágta sikereiről. TV + Sztárok--Jennifer Lopez milliókat kapott ezért - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170909-ezert-kapott-milliokat-jlo-foto.htmlJennifer Lopez a világ egyik legszebb és legdrágább sztárja - legutóbbi mutatványáért a hírek szerint 9 millió forintnak megfelelő dollárt kapott. TV + SztárokOrigoTóth Vera rajongói szerint Lisa Marie Presley-re hasonlíthttp://www.life.hu/sztarok/20170909-toth-vera-egy-vilagsztarra-hasonlit.htmlTóth Vera valóban egy igazi világsztárra hasonlít? Egyik rajongója szerint igen...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.